Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Mám tady velmi vážného kandidáta na nejpodivnější film desetiletí. Absurdní metahumor obsažený v téhle svérázné komedii jde sice zcela mimo můj záběr a hrubozrnný amatérismus z toho trčí na sto honů (ale pozor, záměrně, takže umělecká licence), ovšem podprahová ladnost, s jakou je do toho šílenství namíchán šlapající soundtrack, stojí přinejmenším za poslech. Mr. Oizo to se zvukem umí jako málokdo, osobně na jeho živé vystoupení vzpomínám s příjemně rezonujícím pocitem ve sluchovodech, ale na videokameru by raději sahat neměl. Špetka abstrakce ve standardních videoklipech není nikdy na překážku, ale tolik expresivního materiálu napěchovaného do osmedáti minut je spíše na vraždu. Nejvíce zarážející otázkou nakonec zůstává, jak se tohle vůbec mohlo ocitnout v oficiální tuzemské kinodistribuci. ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Na film, od tvůrce celovečerního trháku o zabíjející pneumatice, jsem se moc těšil. A dobře jsem udělal. Ono kdyby scénář Wrong Cops zrežíroval Tarrantino,pravděpodobně by vznikla drsná gangsterovka. Takový Rodriguez by to natočil jako poctu béčkům a pokud by se toho chytnul Seth Rogen, umím si to představit i jako akční komedii. Ale Quentin Dupieux si to natočil po svém a nechal tak vzniknout nejpodivnějšímu filmu za poslední dobu. A proto taky tolik protichůdných hodnocení tady na csfd. POSLEDNÍ SLOVO: Z filmu jste buď odvaření, nebo znechuceni. Nic mezi tím. A já se bavil, konečně někdo natočil něco jinak. Musíte vidět! 4/5* ()

Reklama

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani nemá cenu komentovat. Čekal jsem něco bizarního, zvráceného, originálního, černohumorného. Tráva zašitá v potkanech a rybách sice vzbuzovala úsměv na rtech, ale to je asi tak všechno. Film nezachránil ani odulý Manson, ani stárnoucí Roberts. Hudební doprovod je na zastřelení. Naprostá ztráta času. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

S nevtipnými komediemi se roztrhl pytel a tak musím před tímto snímkem smeknout. Ve velké konkurenci je pro mne jasným vítězem. Nezasmál jsem se ani jednou a za třešničku na dortu považuji to, že mi za naprostou většinu postav bylo po celou dobu trapně. Velká gratulace panu režisérovi Dupieuxovi. Pokusím se zapamatovat si jeho jméno, abych se s jeho dalšími díly nikdy nesetkal a abych tak zabíjel čas poněkud humánněji. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Absurdní krimi svérázného režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo), v němž oni "fízlové" si dělají, co chtějí, nebo spíše dělají, co dělat nemají (dealerství drog v mrtvých potkanech, svlékání žen apod.). Dobré scény s vypilovanými gagy (viz např. scénu "ukaž kozy") sráží jiné, velmi trapné. Wrong Cops tedy nemají šanci, díky všeobecné nevyrovnanosti a nesoudržnosti, vystrčit růžky z průměru. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film měl celosvětovou premiéru na filmovém festivalu Sundance 20. ledna 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama