Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z mého diváckého pohledu se jednalo o naprostou blbost. Nepodařilo se mi zasmát ani jedenkrát. S Quentinem Dupieux jsem měl tu smůlu poprvé a myslím, že na nic dalšího z jeho dílny se jen tak dobrovolně nekouknu. Čekal jsem neotřelou a nekorektní zábavu a dostalo se mi lehce přes hodinku absolutní nudy. Vtipy vyznívají do prázdna a celkově se na to nedá moc dívat. Nechápu zdejší nadšení. Pokud si člověk do žíly nepíchá čerstvě naškrabanou omítku, tak se mu to líbit prostě nemůže. Z filmu cítím obrovský záměr, aby byl natočen co nejdebilněji a diváky spíše rozčílil než pobavil. Mám rád provokativní věci a podobně trapný humor. Tohle ovšem byla naprostá 3,14ovina, která si nezaslouží ani malou špetku uznání. Pěknější odpad! ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Na film, od tvůrce celovečerního trháku o zabíjející pneumatice, jsem se moc těšil. A dobře jsem udělal. Ono kdyby scénář Wrong Cops zrežíroval Tarrantino,pravděpodobně by vznikla drsná gangsterovka. Takový Rodriguez by to natočil jako poctu béčkům a pokud by se toho chytnul Seth Rogen, umím si to představit i jako akční komedii. Ale Quentin Dupieux si to natočil po svém a nechal tak vzniknout nejpodivnějšímu filmu za poslední dobu. A proto taky tolik protichůdných hodnocení tady na csfd. POSLEDNÍ SLOVO: Z filmu jste buď odvaření, nebo znechuceni. Nic mezi tím. A já se bavil, konečně někdo natočil něco jinak. Musíte vidět! 4/5* ()

Reklama

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Výtlem dekády "o partě policajtů, kteří nejenže jsou neschopní, ale místo boje s kriminalitou se sami věnují provádění kriminality nejhrubšího zrna". Nenechte si rozhodit šmak překvapivě opět pojebaným českým názvem či poněkud prcičkoidními plakáty s tlustoprdskejma ceckama, tento jemný film pro jemné diváky totiž vychrlilo samo nebe... ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi skoro až blbě, že musím souhlasit s takovým trotlem, jakým je zdejší tvor Livingvřed, ale tohle byla ta nejstupidnější, nejtrapnější a nejnudnější píčovina, kterou jsem za posledních deset let měl tu smůlu vidět. Když jsem viděl kolik dobrých uživatelů tomu pálí od čtyř vejš a že v tom prý nejnormálnější postavu hraje Marilyn Manson, těšil jsem se na porci krutého a černého humoru a jediné, čeho se mi dostalo byla série totálních hoven, zrežírovaná debilem který si říká Mr.Oizo, za svůj život udělal jednu jedinou povedenou hudební pasaž o dvaceti vteřinách v reklamě na energy drink a začal psát sám neskutečně sračkovité dialogy, začal je vkládat do úst sortě nesympatických a debilních individuí a vše to okořenil o svojí příšernou muziku, kterou kdyby mi pouštěli půl hodiny v zajetí, řekl bych jim i to, co nevim.83 minut téhle zoufalosti bylo vyloženým utrpením a já si nepamatuju, kdy naposled jsem měl tak kurevský problém nějaký film dokoukat.Srovnání s Policejní Akademií je totálně na přesdržku lopatou, protože i Moskevská Mise je o proti tomuhle veledílu špičkovým filmem.Kéž by se pan Dupieux alias Mr.Kretén zavřel s jemu podobnýma do nějakého doupěte a tam se zherákovali k smrti, aby svět ušetřil takovýhle podřadných, antifilmařských ubohostí.0%. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Mr. Oizo je magor, to víme. Ale něco na něm je a ani ti Wrong Cops nejdou snadno hodit do koše s posměškem. Ač se mi hodně chtělo. Vršení absurdit v nechutokabátu. Ale je třeba říct, že když má Dupieux náladu na vážnější kusy a ztřeštěnost drží pod poklicí, jsme o level výš. Wrong i Realita jsou úplně nahoře, ale tu knihu bych si přečíst chtěl...to zase jo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film měl celosvětovou premiéru na filmovém festivalu Sundance 20. ledna 2013. (Johnny.ARN)
  • První trailer filmu byl uveden 22. listopadu 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama