Reklama

Reklama

Noční jízda

Trailer 2

Ivan Locke (Tom Hardy) je vzorný otec rodiny a úspěšný podnikatel ve stavebnictví. V nejdůležitějším okamžiku své kariéry zvedne zvonící telefon a rozhovor, který následuje, odstartuje sérii událostí, jež pomalu vnesou světlo do dřívějších mužových tajemství. Jeho kariéra, rodina i duše se zmítá v krizi. Vyjde najevo, jak může jediné chybné rozhodnutí vést k úplnému zborcení pečlivě vybudovaného, záviděníhodného života. (AMC Czech)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (562)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Uznávaný scenárista a režisér Steven Knight dokazuje, že k natočeniu silného snímku nestačí štrnásť dní, skvelý herec (v tomto prípade Tom Hardy), nedomyslený scenár a malý priestor kabíny auta. Svetlá pozdĺž diaľnice síce dodávajú filmu až mystickú atmosféru, ktorá sprevádza Lockov prechod medzi dvoma životmi, ale to je tak všetko. Neuveriteľne nudná dráma, ktorá v divákovi len vyvoláva mnoho otázok o vlastných životných postojoch, bola od svojej premiéry mnohokrát zvozená kritikmi. Milujem snímky, ktoré sa odohrávajú len na jedom mieste, ale toto bolo zlé. Ja vám odporučím, ako mala takáto snímka vyzerať. Pozrite si úžasu snímku Wheelman (2017), ktorá sa taktiež odohráva len v aute a je nabitá akciou. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Na minimu prostoru poměrně dost emocí, za což spíše než kostrbatý scénář (histerky v telefonu, samomluva do zpětného zrcátka ?) může skvělý Hardy. Pak je tam ještě nejlepší reklama na BMW multimedia interface za poslední roky a pár neonů které vzali digitálem, aby to mělo atmošku. Určitě ale není příliš důvod se nad tím rozplývat. Chybí tam "hmota" a beton to určitě není. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo hodne zaujímavé. Nikdy by som neveril, že na dobrú drámu stačí jeden herec, jedno auto a jedna Handsfree súprava. K tomu ešte keď sa pridajú pracovné problémy, rodinné problémy a pokec s mŕtvym otcom, dostaneme celkom slušný dramatický vývar a 85 minútovú jazdu, kde som sa pristihol, že hltám každé jedno slovo. Proste, aj keď minimalistické, obsahom, prevedením a originálnym nápadom obrovské. Ľutujem len, že to bolo také krátke. 85/100 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÁM SEZNAM VĚCÍ, KTERÉ MUSÍM DNES V PRŮBĚHU JÍZDY ZAŘÍDIT.“ … ,,TAKŽE, JSEM NA SEZNAMU?“ … ,, ANO. DNES. ANO“... /// Slabá hoďka a půl za volantem na cestě do Londýna a tolik práce před sebou… zavolat starý, že má parohy, zavolat… Jako myslíte, že to může stačit na film? (vím že stačí… někteří si vystačej i s menšíma finesama) Ivan na cestě k novýmu životu (nebo k novýmu člověku?). Komorní psychologický drama, který vám může vlízt na mozek. Nebo zaujmout. Protože tohle je život! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak se o svoje průsery stará někdo jinej. 2.) Chcu se dozvědět něco vo betonování. 3.) Rád poslouchám cizí hovory. 4.) Thx za titule ,,Just.m3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

A byl ten beton teda nakonec okay, nebo ne? Jediné, co mě celý film zajímalo zůstává nedořešeno a auto artového nudnéhoho pseudodramatu dojíždí do cíle. Film o porodu, fotbale a betonu - vsadím se, že kdo v dalších letech přijde s debilnější kombinací, dostane oscara. Navíc jsou všechny postavy na facku. Těším se na dvojku a cestu zpět plnou telefonátů hysterické milenky, co chce s Lockem strávit zbytek života, nasrané blbé manželky, co ho s ním strávit nechce a šéfa betonárky, co nejspíš ani není gay. A kdo ví, třeba to nebude taková nuda a bude se hrát baseball. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Snímka vyšla aj pod označením No Turning Back. (MikaelSVK)
  • Film se poprvé promítal na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2013. (Petrasuvicka)
  • Natáčanie prebiehalo osem dní, počas ktorých Toma Hardyho (Ivan Locke) snímali tri kamery. (ambron)

Související novinky

Tvůrce Gangů z Birminghamu dělá seriál o Ferrari

Tvůrce Gangů z Birminghamu dělá seriál o Ferrari

15.07.2022

Tvůrce Gangů z Birminghamu a rovněž scenárista filmů jako Východní přísliby, Noční jízda nebo Spencer Steven Knight našel svůj příští námět. Britský veterán oznámil, že chystá novou sérii o životě… (více)

Anne Hathaway bude loupit během pandemie

Anne Hathaway bude loupit během pandemie

11.09.2020

Režisér Doug Liman (Na hraně zítřka) a herečka Anne Hathaway (Interstellar, Debbie a její parťačky) společně chystají nový snímek Lockdown, jenž má podle všeho být mixem nízkorozpočtové romantiky a… (více)

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama