Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nad žádným, a ještě ke všemu českým, pořadem nepobavila. Zahlédla jsem v práci asi půlku čtrnáctého dílu, načež jsem si po příchodu domů sehnala nejdříve pět dílů a pak i všechny ostatní, které jsem následně za dva večery sjela a musím říct, že se mi málo kdy stane, abych se u zavedeného konceptu dokázala tak smát ještě při desátém díle. A já se vážně smála. Fakt výbornej kousek s celou škálou zlatých českých charakterů (dělám v báru a přesto mě kolikrát dokázala komunikace některých dvojic zaskočit), tak trochu i psychologickej reality majstrštyk, aneb každý funguje trochu jinak a není nudné to sledovat. Blonďatá dáma s "Prckem" v druhém díle u mě zatím jednoznačně vítězí, její přístup mě dostal do kolen a jeho reakce též. 80% ()

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech nemohu jinak nez pět hvězd. Byl jsem skepticky, skrytá kamera, říkám si starý defadesátky, to se zase předvedou. Pak jsem slyšel pár pozitivních reakcí a dal jsem tomu šanci a velmi mile překvapen. Salvysmíchu podobné jako měl Martin Dejdar, jen tak dál:) ..... Tak po delší době (druhá série) se to trochu okoukalo, ale pořád to má slušnou ůroveň, jen snižuju z pěti hvězdiček na čtyři. ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Od úterka se na webu neobjevil nový díl Vylomenin, takže to chápu tak, že byl pořad buďto zrušen, nebo má letní přestávku. Tak či tak, jednu sezónu máme (zřejmě) za sebou, a tak si dovolím ohodnotit. Vylomeniny rozhodně nejsou nijak originálním počinem, inspirace u nejrůznějších zahraničních kolegů je naopak zřejmá a ani tvůrci se nesnaží tento fakt nijak zastírat. Přesto se jedná o veskrze příjemnou zábavu a za hodně dlouhou dobu vlastně jedinou, která mě týden co týden donutila zapínat (alespoň zprostředkovaně skrze archiv Primy) televizi. Poměrně brzy se však potvrdilo, že formát skryté kamery není uzpůsoben na nějaké dlouhodobé vysílání, jelikož se úkoly začaly nepříjemně brzy opakovat. Zahřívací zakomponování nejrůznějších slov do konverzace se v drobných obměnách objevuje prakticky každou epizodu a mně se pomalu ale jistě začíná zajídat. Chápu ale, že prostor restaurace je poměrně svazující a s novými nápady se nedá přicházet donekonečna. Když už je řeč o úkolech, docela by mě zajímalo, jestli s nimi moderátoři přicházejí za pochodu (tipuju, že ne), protože někteří soutěžící se musejí na výhru nadřít mnohem víc než jiní (naopak to platí taky). Samozřejmě ale také záleží na tom, s kým mají tu „smůlu“ do restaurace přijít – kamarádům se některé věci říkají přeci jen snáz než nové přítelkyni nebo manželce, se kterou jste dvacet let. Pokud se budou Vylomeniny od září opět vysílat, rád se na ně budu dívat. 70% ()

Aelita odpad!

všechny recenze uživatele

To, že si lidé nechají líbit za peníze cokoliv, to, že tento "humor" je trapný a upocený, to, že pod povrchem o peníze soutěžících gentlemanů se skrývají dobrodruhové neváhající vystavit sebe, ženu a vztah všeobecnému posměchu, je vidět na první pohled. O čem však svědčí to, že praktičnost převládla nad ideály a peníze nad lidskou důstojností a kultivovaností? Mimo jiné to svědčí o: 1. současné velké nejistotě proměnlivého světa, která nutí lidi chytat se každé příležitosti k přilepšení si nebo k zajištění své situace, 2. proměně myšlení a cílů, kdy peníze, blahobyt a zábava se staly důležitějšími než dobré vztahy a osobní čest, což je důsledek růstu individualizmu, 3. celkovém poklesu úrovně kultivovanosti lidí, což je důsledek rozvolnění mravů v rámci všeobecné tolerance a absence vysokých cílů lidské společnosti. Nietzsche se mýlil – ukazuje se, že pro člověka je přirozenější a proto jednodušší zůstat přízemním tvorem, než se stát bohem alespoň duchovně, neboli příliš tolerance má rozvratné účinky na lidskou společnost. Dodatečná otázka, která je současně odpovědí, zní: Kdo je více neetický, pokrytecký, plebejský, bulvární a trapný – konzumenti výtvorů bezmezné podbízivosti lidskému egoismu a primitivismu nebo ti, kdo pod heslem "lidé to chtějí" tyto výtvory produkují a nabízí? Jinak řečeno: Kdo, když ne slavní a vlivní má vést lidi k výšinám lidského ducha a jít osobním příkladem zdokonalení etiky, vkusu a tvůrčího a kritického myšlení? Tam, kde šaškují králové a kralují šašci, jaká jiná než šaškovská kultura může být? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Že jsou Češi náramní vtipálci a mají vybroušený smysl pro humor mohl do světa vyhulákat jenom někdo ze štábu Prima Family anebo osel, co si plete Čechy se zeměkoulí. Jestli něco doopravdy jsme, tak absolutní mistři v klouzání ze srandy do trapnosti. Co taky ale čekat, když synonyma pro slova ´vylomenina´ a ´moderátor´ jsou mimo jiné hloupost, respektive Dejdar...? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama