Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (510)

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROKLÍNÁM TĚ ŽIVOTEM. NIKDY NEPOZNÁŠ KLID. NAVĚKY BUDEŠ PO SVĚTĚ KRÁČET SÁM. NIKDY NEZEMŘEŠ…“ /// Těží ze znalosti přírodovědy a z toho, že v životě poznal hodně lidí. Slouží Sekyře a kříži. Jmenuje se… Vin Diesel. A čarodějnice mu právě vyhlásily válku! Zas tak dokurvený to není. Diesel dělá to, co umí, samá magie a hodně fantasy CGI, tajemství, navíc se snažej vo vtip. K tomu všemu pouštěj jednoduchej příběh, kterej je spíš takovou nenáračnou fantasy pohádkou, připomínající Lovce pokladů. Nebo Sedmýho syna. Vůbec mě nesere, že si nechali votevřený vrátka, páč v temnotě furt číhá nějaký nebezpečí… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se přesvědčit, je li přítomna magie. 2.) Potřebuju vysvětlit parchantovi, že nesmí brát sladkosti ze stromu. 3.) Thx za titule „Petr Zenkl“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja bych to zas tak tragicky nevidel, proste lehce hororovy fantasy becko, ktery se snazi o mix Solomona Kanea s Carodejovym ucnem. Velika skoda je, ze se to vse neodehrava v minulosti, to bylo aspon atmosfericky, bohuzel po presunu deje do soucasnosti zustane jen extra topornej Vin a trochu zmateny pobihani po ulicich s obcasnou potyckou s nejakou carodejnici. Dejove to je proste fakt slaby, ale zase na druhou stranu, na becko dostatecny, i kdyz se film desne snazi tvarit jako neco vic, tak fakt ne. Akce nicmene vypada docela cool, vizualne to taky nedela zadnou ostudu a Wood i Caine jsou fajn, takze jsem se nakonec docela dobre pobavil a neni duvod nedat prumer. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jupitech vychází: Witch Edition. Digitálně nevzrušivý bordel, který by hrozně moc chtěl vybudovat novou ságu, ale chybí mu zajímavější hlavní hrdina, lepší práce s vlastním světem i logičtější vývoj. Na konci už to nedává smysl skoro vůbec, některé střihy naznačují, že dobrá polovina filmu chybí a triky jsou sice technicky naprosto ok, ale není v nich nic, co by člověka zvedlo ze židle. Celé je to navíc takové podivuhodně bezzubé a bez tempa, podobně jako byla mrtvolná Sahara (Breck Eisner by měl očividně točit jen nízkorozpočtové horory alá Podivní). Kdyby Diesela nahradil Nicolas Cage, z fleku by to mohli být třeba Lovci pokladů 3 a to rozhodně nemyslím v dobrém. Takhle moc jsem se u drahého filmu naposledy nudil díky Wachowským. 30% s tím, že jsem se několikrát HODNĚ přemáhal, abych to během filmu nezalomil. Škoda. Mohla z toho být pohodová "non-brain" zábava ve stylu Jeníčka a Mařenky, ale tenhle film mozek nemá vůbec, o krvi a odvaze nemluvě. P.S. Protože se zatím - zcela dobrovolně - vyhýbám Hře o trůny, byla pro mě Rose Leslie novou tváří. A teda, nejenže mi nepřijde ničím zajímavá (to by na mě musel někdo použít hodně silné zaklínadlo), ale snažit se jí párovat s Dieselem, to už film tlačí rovnou i do kolonky sci-fi. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

První film, a snad na nějakou dobu i poslední, v němž mi Vin Diesel začínal připomínat Stevena Seagala. Už i Vin je totiž s každým dalším filmem malinko při těle a v akčních scénách, nebo tedy spíše jejich náznacích, se vůbec nepředře. A když se směje, vypadá jak po mrtvici. Zaplaťpánbůh za neodolatelnou Rose Leslie. Nebýt ji, už by nebylo v téhle rutinní nudě vůbec na co koukat. 50% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem od toho příliš, a tak když mě to ze začátku docela bavilo, byla jsem velmi překvapená a říkala si, proč to má tak nízké hodnocení. A pak se to během filmu vysvětlilo. Kaulder není vůbec kchůl, souboje už vůbec ne, na to, že to má jen 107 minut jsem si po 70. minutě říkala, že už by to mohlo skončit, že je to nějaké zdlouhavé. Bavilo mě to zhruba do té doby, kdy Kaulderovi nasadí halušky, ale pak už tam nic zajímavějšího nebylo. Dost průměrně podprůměrné akční fantasy. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • V 79. minúte filmu, keď vstúpia do kostola Kaulder (Vin Diesel) spolu s Chloe (Rose Leslie) a Dolanom (Elijah Wood), má Chloe rozpustené vlasy. Nasleduje strih a vlasy má zopnuté. (Jayem)
  • Škrábanec na obličeji Kauldra (Vin Diesel) ve finálním souboji v některých scénách mizí - především během jeho závěrečného setkání s rodinou je možné si této chyby všimnout. (dickens)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama