Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (511)

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli s přibývajícím věkem začínám hloupnout, ale s Posledním lovcem čarodějnic nemám problém. Jedná se o příjemnou, odpočinkovou podívanou, která sice jede přes šablonu, ale povedlo se jí vyvarovat logických přešlapů nebo je alespoň umně maskuje. Nesmrtelnej Vin Diesel je super, stejně jako jeho Hexenben. Jako fanoušek Dračího doupěte si musím postesknout, že je škoda, že děj příběhu nezůstal v temném fantasy středověku. Jinak je Poslední lovec čarodějinc výborná volba pro takové to domácí pokoukáníčko bez zbytečného přemýšlení a šťourání kolem. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Neviem, čo bude ďalej." - "Smrteľníci tomu hovoria život." Strašne blbé, ale napriek tomu, alebo možno aj práve vďaka tomu, chytľavé a svojím spôsobom zábavné. Hlúpe od strechy až po pivnicu, ale má to štýl. Strašná hovadina, kde nemá logiku snáď NIČ (vrátane "šokujúceho" a pritom od začiatku totálne predvídateľného finálneho zvratu), ale Vin Diesel je v úlohe lovca čarodejníc menej smiešny, než som sa obával. Jasné, stále by som mu viac než 800-ročného bojovníka proti mystickým záležitostiam veril dobráckeho strejdu z poľnohospodárskeho družstva Horné Orešany, ktorý vie fakt fest rýchlo opraviť pokazený traktor, ale inak celkom ujde (hoc mi v posledných rokoch a filmoch naozaj už začína pripomínať paródiu na samého seba, ale zas fanúšikovia ho asi aj kvôli tomu majú radi, ťažko povedať). Vyvražďovač čarodejníc a čarodejnica nie je spojenectvo, ktorému by ste verili. Spojenie s Elijahom Woodom prekvapivo funguje už o čosi lepšie. Potešia tiež "ksichty" vo vedľajších úlohách. A je absurdným spôsobom zábavné sledovať, ako Diesel poučuje Michaela Cainea, ktorý je od neho ako herec o desaťročia mladší, ale v tomto filme je od Diesela o niekoľko storočí mladší a Diesel ho oslovuje "chlapče". Scenár akoby písal tiež nejaký 16-ročný "chlapče" s tomu odpovedajúcimi silácko-smiešnymi hláškami typu "Tento meč som nikdy nepomenoval." Chvíľa hrobového ticha. "Ale moji nepriatelia mu hovoria Zabijak čarodejníc". ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROKLÍNÁM TĚ ŽIVOTEM. NIKDY NEPOZNÁŠ KLID. NAVĚKY BUDEŠ PO SVĚTĚ KRÁČET SÁM. NIKDY NEZEMŘEŠ…“ /// Těží ze znalosti přírodovědy a z toho, že v životě poznal hodně lidí. Slouží Sekyře a kříži. Jmenuje se… Vin Diesel. A čarodějnice mu právě vyhlásily válku! Zas tak dokurvený to není. Diesel dělá to, co umí, samá magie a hodně fantasy CGI, tajemství, navíc se snažej vo vtip. K tomu všemu pouštěj jednoduchej příběh, kterej je spíš takovou nenáračnou fantasy pohádkou, připomínající Lovce pokladů. Nebo Sedmýho syna. Vůbec mě nesere, že si nechali votevřený vrátka, páč v temnotě furt číhá nějaký nebezpečí… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se přesvědčit, je li přítomna magie. 2.) Potřebuju vysvětlit parchantovi, že nesmí brát sladkosti ze stromu. 3.) Thx za titule „Petr Zenkl“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad s luxusním digitálem. Holt někdo si může dovolit i takovou neskutečnou kravinu, která se asi chtěla uchytit podobně jako Constantine ve fantasy světě, ve kterém platí určitá pravidla, opatřit nákladnými triky, ale tak nějak zapomene na to hlavní a to je scénář a zajímavý příběh. V průběhu se dozvídáme, že při výkladu karet zrovna tahle karta znamená tohle. Proč? protože prostě proto. A takhle by se dalo pokračovat. Mírně zajímavější situace nastává až s blížícím se závěrem. Tvůrci se snaží těsně před koncem diváka přesvědčit, že pokud se chce dozvědět více, měl by mít zájem na tom aby vznikly další díly. Za sebe ovšem jednoznačně říkám, že nemám zájem. 10% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Z filmu The Last Witch Hunter jsem měl podobný pocit jako z filmu Dracula Untold. Jedná se totiž o stejnou nenáročnou fantasy jízdu, která se ve své podstatě nebere píiliš vážně. Bohužel, oproti filmu s Drákulou, který byl po celou dobu stopáže pěkný na pohled a oplýval několika efektními scénami, The Last Witch Hunter vypadá jako odfláknutá "bokovka", kterou Vin Diesel a Breck Elsner narychlo napsali a natočili. Nebýt tohoto rušivého elementu, odcházel bych z kina jako naprosto spokojený divák, který dostal přesně to, co očekával. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Scénář filmu se v roce 2010 umístil na Blacklistu - žebříčku nejlepších nerealizovaných scénářů. (JORDY)
  • Vin Diesel (Kaulder) si film vysnil a přispěl k jeho vzniku. Vin Diesel je totiž velký fanoušek  hry "Dungeons a Dragons" (v ČR pod názvem "Dračí doupě"). "Dračí doupě" je desková hra, při níž je nejdůležitějsí fantazie hráčů. (Yoshitsune)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama