Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před patnácti lety bylo zavražděno deset žen. Pachatel nebyl nikdy dopaden, ale nyní se objevil Lee Doo Suk se svou knihou "Já jsem vrah", ve které se k těmto vraždám přiznává. Z knihy se stává bestseller. Ale detektiv Choi Hyung Gu, který před dvěma roky vraha málem dopadl a na kterého mu zbyla dokonce památka v podobě jizvy na tváři, nevěří, že Doo Suk je pravý vrah. (andiek05)

(více)

Recenze (64)

emma53 

všechny recenze uživatele

Já tenhle snímek rozhodně nebudu rozebírat jako nějaký film podle skutečné události, to ani omylem. Jasně, že byl přepálený, jasně, že jsem ty pudrovačky, muchlovačky na autech při rychlosti cca 200 kiláků za hoďku, hady, úžasnou lukostřelbu (či co to bylo) a i tu poslední fotku, brala s nadhledem. Naega Salinbeomida má skvělý scénář, zvraty, kde mně občas spadla brada, švih, spád a já tomu s přehledem a ráda napálím plnou palbu. Korea u mě začíná mít zelenou. Za mě paráda a tečka. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pokud budeme mluvit o žánrovém řemeslu, tak Confession of Murder je opravdovou perličkou. Hodně svěží námět, velice zajímavý děj a kvalitní finále (včetně nějakého toho twistu). Zde můžeme být rozhodně spokojeni. Co pokulhává, je že tvůrci nedokázali snížit asijské ptákoviny na minimum, a občas se tedy máme rozhodně na co těšit. Výsledný dojem to docela kazí a výrazně také podrývá dramatickou linku. Bohužel jiný kraj, jiný mrav. A zde nám to Korejci opět dokazují. Na druhou stranu se jedná o pro ně velice typickou věc a jiní pravděpodobně nebudou. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Koment může obsahovat spoilery! Nádhera, tohle je geniální,precizní Thriller promyšlený od začátku do konce. Srdcem filmu je detektiv Choi Hyung-Goo,který ztrácí možnost chytit maskovaného vraha, který má za sebou už 10 obětí.. O 15 let později přichází maskovaný vrah s Bestsellerem, ve kterém detailně popisuje veškeré vraždy a stává se slavným. Avšak né každému se nová,arogantní celebrita líbí a proto musí být zneškodněna! Kreativita se Korejcům v tomhle snímku upřít nedá, veškeré nápady a pokusy o zneškodnění byly tak fascinující a zábavné, že musím hodit plný počet. Neskutečné překvapení ! 90% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čo sa príbehu a hlavne rozuzlenia týka, neskutočne originálny thriller. Ale všetko ostatné, ako akčné scény, a hlavne zvraty v určitých pasážach, vrátane záveru - čistý "Hollywood" brak. Celé mi to prišlo ako zlý žart kórejskej tvorby. "Confession" je totálne prepálený, absurdný snímok, ktorý sa vymkol realite ako propaganda zdravého jedla v Mc' D. Ako zábava na jedno vzhliadnutie budiš, no velebiť túto nereálnu rozprávku, ktorá sa snaží od úvodu pôsobiť seriózne (čo ma serie najviac!), rozhodne nebudem. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Do kotlíka pod plameňom akčného čurákovania hodíme výborný nápad, zhruba trištvrte hodiny zbytočných akčných scén, absurdity typu: červík vo vykopanej lebke cca 1:24... (ktorý by tam už nemal v takom štádiu rozkladu čo hľadať, navyše to bola podľa mňa skôr dážďovka), dobrých hercov, zlých hercov a la naivné divadlo, ktorým by neverili ani trojročné deti, sem-tam nejaká krvička, a uvaríme z toho Naega salinbeomida. Hovorí sa tam o desiatich vraždách (a jednej zmiznutej), pričom som videla iba jednu vraždu. Keď sa niekto prihlási, že je páchateľ, akoukoľvek formou (aj keď o tom napíše knihu), mali by ho ihneď zatknúť a vypočuť, hlavne, či to, čo opisuje, je pravda, aby sa zistilo, či je naozaj páchateľ. To by ten film vyzeral inak... Skrátka blbosť, ale celkom dobre som s tým zabila čas, lebo som to brala z nadhľadu. Ale viem si predstaviť, že keby to bolo sofistikovanejšie (nijaké prijebané akčné scény, solídne herectvo, ukážky ďalších vrážd, psychologické okienko do hlavy cvoka), bol by z toho film rovný napríklad 7even. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama