Reklama

Reklama

Recenze (3)

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvílemi hodně nezáživný díl, doplněný debatami o humanismu z úst masových vrahů. Opakuje se stále stejný leitmotiv, kolik koho zabít, případně zachránit. Člověk by si myslel, že stejné schéma lze bez provaření použít jednou, dvakrát maximálně třikrát, v tomto případě se repetice neštítí nikdo. Už jenom čekám na naklonování či mystickou resurekci Jaha, či on se snad objeví jako další forma AI, zde je možné všechno... a stále jsme v červeném. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou dvě možnosti, buď už to jde se mnou z kopce, nebo scénárista chvílemi vysadil houbičky, protože jsem se několikrát přichytil při tom, že mě některé pasáže docela zaujaly. Jaderné nebezpečí šlo tentokrát stranou a konečně došlo i na výrobu biologických zbraní. Ani tentokrát nechyběla emocionální ždímačka, ale pobavila mě Charmaine Diyoza, to bude asi hodně červů:-) ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It doesn't matter what we do. Coming back to the ground, opening the bunker, all we've done is made things worse. If a war is the only way to have the last survivable land on earth, then maybe we don't deserve it." ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama