Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

Marze 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi párem je. Je to asi určeno spíše pro ženské publikum ("kdyby cítila půlku toho co já, tak vybuchne"). Dialogy jsou odposlouchané z reality a nejsou hloupé, ale působí únavně kavárensky jako kdyby je autor scénáře napsal za jednu noc. K tomu občas trousí spisovatel moudra odposlouchaná z časopisecké rubriky psychologická poradna ("o ženy se musí bojovat"). ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dva se sejdou, a protože je ona zadaná, tak to nejde úplně hladce. Příběh si proto vypomáhá rámcem, ve kterém hrdina musí napsat scénář k romantické komedii, kterou jakože prožívá i ve svém životě. Spíš než jako dobrý nápad, mi  přišlo, že jde o popis tvůrčího bloku scenáristů, protože z komedie nebo romantiky divák moc neuvidí. Dohrávané vsuvky tomu nepomohou a milostné rady, které umanutý a nesympatický chlapík dostává od přátel, jsou jedna pitomina a klišé vedle druhého. SHRNUTÍ: Kdo věří na lásku, ať se nedivá, protože tenhle film by mu ji mohl znechutit. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohoto díla se nejspíš rozhodli najít ideální obsazení do romantické komedie, sehnat to nejlepší obsazení vedlejších rolí, vzít nadějný námět, nasypat do něj spoustu vtipných a také hodně romantických momentů a když to všechno měli pohromadě, ďábelsky se zasmáli, všechno to vzali a použili k tomu, aby romantickou komedii umučili k smrti. Nebo to prostě byla jen banda sebestředných inťošů, která strašně chtěla ukázat, co si myslí o tomto, pro ně nesnesitelně pokleslém žánru. Každopádně je výsledkem jedno z velkých letošních zklamání. Skvěle rozehrané situace zavražděné trapností, humor i romantika utopené v bahně samoúčelné vulgarity, nápadité vsuvky, které se po zábavném nástupu zaseknou a pak se jen bezradně vytrácejí. Romantická komedie se dá natočit s ironií shazující zavedená klišé, ovšem ne takhle. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Měl bych problém vymyslet sympatičtější a hezčí (no homo!) ústřední dvojku, než je Chris Evans a Michelle Monaghan, k tomu ultra sympatickýcasting vedlejších rolí - Aubrey Plaza, Patrick Warburton, Topher Grace, Anthony Mackie, Luke Wilson, Ioan Gruffudd. Nádherná kamera v překrásném San Franciscu (často jsem si při záběrech vzpomněl na Lincoln Lawyer z LA). Tím bohužel víčet pozitiv končí. Jak někdo mohl tenhle papírově tak sympatický romcom tak zvrtat? Strašný zklamání a obrovský nasrání na tvůrce, takhle debilně napsaný postavy, dialogy a osudy postav už jsem dlouho neviděl. *:-* 5/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to celé na začiatku pôsobí veľmi sviežo. Hrdina je sympatický a pritom bez výstredností. Má okolo seba plejádu umelcov, ktorý sú taktiež v pohode(aj keď len relatívne), a má to prostoduchú, ale za dobrý koniec chytenú zápletku. Scenár je plný nápaditostí a scén na pousmiatie( keď si Plaza pri monológoch vyberá z nohavičiek časti bábiky), iné zase majú taký ten typický klišoidný základ a vyvrcholenie. Ako to už bohužiaľ býva koniec tieto dve línie nezvláda udržať v medziach normálnosti a tak to končí ako každá iná romantická komédia, čo zamrzí. Podobne ladené(aspoň v pocite) What If si dokázala aj napriek klišé udržať rovinu zábavnosti do konca. Tu sa z toho stane nie práve najlepšia variácia na lásku. Odrazu mi pri sledovaní prišlo, celé to snaženie tak strašne ubíjajúce, až som mal chuť povedať Evansovi, nech si ide radšej po línií Captaina Ameriku, lásky tam postretáva ešte habadej. Ale na zabitie večera, je to to pravé - nekrvavé. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Na konci filmu je vidět, jak Já (Chris Evans) stepuje. Jeho matka vlastnila taneční studio a naučila Evanse stepovat. V rozhovorech přiznal, že to dělá, když je nervózní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama