Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Kdyby se flákačů ujal nějaký šikovnější režisér mohlo to si myslím dopadnout líp. Takhle člověk čeká bombu už jen proto, že v obsazení vidí tunu známých jmen a dostane průměrnou gangsterku. Vin Diesel mi tu udělal radost, tady se vokázal moc dobře, a jináč taky v poho...jen jak říkam, mohlo to bejt udělaný fakt líp. ()

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, stále dokola opakující se základ příběhu byl velice průměrný, a tak jeho vyzdvihnutí stálo na slušném hereckém obsazení, ze kterého jako obvykle nejvíc vyčníval Vin Diesel. Čekal jsem něco více akčního a možná i pár hlášek, ale tahle uvolněná gangster-junior hodinka a půl taky měla něco málo do sebe. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem k tomuto filmu s jistými pochybnostmi, ale nakonec jsem byl celkem mile překvapen - je to slušná akční gangsterka, která udrží a zbytečně nepřehání. Je jasné, že jejím cílem nejsou vysoké pozice, ale pobaví diváka a to stačí. Určitě nejůlepší částí je John Malkovich, ale i Vin Diesel celkem padl do své role. Pohodová, mírně nadprůměrná zábava pro všechny... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přestože nejde o jakkoliv výraznější, originálnější či zajímavější podívanou, tak mě stejně poměrně dost oslovila. V podstatě jde o takovou odlehčenější gangsterku, ovšem tu odlehčenost nemyslím jako obohacení o vtipné momenty, ty se tu vážně nevyskytují, jako spíš, že to není takový ten klasický zástupce velkolepých, mafiánských story, ale taková malá tarantinovka, kdy se partě mafiánských synáčků při jedné akci posere snad vše, co může a kluci to řeší a řeší, jenže prostě se jim lepí smůla na paty a dobrý konec v nedohlednu. A právě ona parta čtyř synků mě opravdu nevídaně sedla, byly to sympaťáci, kteří za sebou fakt stáli, každý měl v tom „týmu“ svou roli a pravdou je, že jsem jim upřímně přál, aby z té šlamastiky vyvázli se zdravou kůží, což se nakonec ale bohužel až tak nepovedlo a mně jich bylo fakt líto, sakra! Jinak mě přes onu neoriginalitu ale bavila i samotná zápletka, měla spád a i pár povedených zvratů a příjemně mě překvapila atmosféra celého snímku, kterou sice nedokážu zcela přesně popsat, nicméně pro samotný film se jednoduše hodila dokonale a díky ní měli Flákači vážně šmrnc a působili skutečně přesvědčivým a respektuhodným dojmem. Takže, přestože se nejedná o kdovíjak zázračný snímek, já si mu stejně dovolím dát lehce nadprůměrné hodnocení, protože mi vážně sedl a opravdu bavil. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

mafiánský synek se nemůže uchytit v normálním civilním životě a tak se pokusí nastoupit do rodinného byznysu .. jenže ke své smůle se rozhodne přizvat do první akce i své kamarády .. ten nejjednodušší z nich dostane nejdůležitější úkol a jak je už správným zvykem, pěkně to zmastí .. následuje cesta, která ukáže kdo je kdo .. nejen mezi kamarády … určitě to není originální, ale ani zas tak špatný .. dobrá hudba .. a konečně normální policajt, který když ucítí příležitost zachová se jako každý .. tedy skoro každý – přivlastní si ranec peněz .. takový, co se nedá odmítnout .. takže, žádné moralizování .. to je až úplně na závěr filmu, ale to už je jedno, to se dá vydržet – stejně už poznáš, že pojedou brzy závěrečné titulky … ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama