Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem k tomuto filmu s jistými pochybnostmi, ale nakonec jsem byl celkem mile překvapen - je to slušná akční gangsterka, která udrží a zbytečně nepřehání. Je jasné, že jejím cílem nejsou vysoké pozice, ale pobaví diváka a to stačí. Určitě nejůlepší částí je John Malkovich, ale i Vin Diesel celkem padl do své role. Pohodová, mírně nadprůměrná zábava pro všechny... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najväčšie plus je asi len to herecké obsadenie.Dej filmu je postavený tak, že sa polku filmu nudíte a až ku koncu to začne byť aspoň trošku zaujímavé.Réžia je v tomto smere fakt neschopná, pretože nedokázala vlastne nič ponúknuť (žiadne nápady či štýlové scény).Ako som hovoril na začiatku, najväčšie plus je len to herecké obsadenie, ktoré svojou charizmou (hlavne u Disela) aspoň trošku ťahajú film vpred.Aby som to zhrnul - dej filmu je jednoduchý a priamočiary bez žiadnych veľkých zvratov, zapamätateľných scén či super akcii.Film, ktorý má len 91 minút trvá ako 2 a pol hodiny a jediná scéna, ktorá je v ňom aspoň trošku zaujímavá je záverečné finále, ktoré našťastie už nieje tak nudné. 55% - 3* ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Kdyby se flákačů ujal nějaký šikovnější režisér mohlo to si myslím dopadnout líp. Takhle člověk čeká bombu už jen proto, že v obsazení vidí tunu známých jmen a dostane průměrnou gangsterku. Vin Diesel mi tu udělal radost, tady se vokázal moc dobře, a jináč taky v poho...jen jak říkam, mohlo to bejt udělaný fakt líp. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Průměrný mafiánský snímeček tahá nahoru hlavně Vin Diesel - pro role drsňáků se narodil a každý by ho chtěl mít ve rvačce po boku. Celkově tahle gangsterka ovšem na víc než tři hvězdy nedosáhne - přímočarý děj ničím příliš nepřekvapí a kromě Vina a Barryho je celá partička spíš neschopná. Děj se ubírá k dobrému závěru zbytečně pomalým tempem, ale na film se dá koukat, je to taková nenáročná oddechovka. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý obsazení, ze kterýho ještě mírně vyčnívá Vin Diesel - nikdy bych nevěřil, že zrovna tahle vepřová hlava může být na filmu to nejlepší. Zbytek je totiž takovej dost nefunkční mafiánskej prefabrikát, kterej až moc často spadá do trochu trapný parodie. Nejlepší hláška: "Cmon pap, it's time. I am ready to step up. There's gotta be something I can do, right?" - "You brought us the sandwiches. What else can you do?" (65%) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama