Reklama

Reklama

VOD (1)

Píší se 70. léta 19. století. Uprostřed nových osadníků a psanců čeká dánský přistěhovalec Jon (Mads Mikkelsen) už dlouhá léta, aby mohl svou ženu se synem přivést do Spojených států. Když se mu to konečně podaří, oba se jen chvíli po příjezdu stanou obětmi hrůzného zločinu. Jon ze žalu a zoufalství pachatele zabije, což se neobejde bez ostré reakce. Bratrem zabitého vraha je totiž bezcitný plukovník Delarue, který terorizuje městečko Black Creek a nezastaví se před ničím, co by mu zabránilo pomstít svého sourozence. Bez pomoci komunity, která ho opustila a zavrhla, se Jon mění z mírumilovného osadníka v neohroženého bojovníka, který musí zachránit město a najít klid v duši. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (519)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍŠ JAK SE TO ŘÍKÁ: ZUB ZA ZUB…" /// Osvědčený příběhový hrátky s nasráním nesprávný osoby, jen chvilku je nasranej klaďas, chvilku záporák, pak klaďas, pak záporák, pak… Navíc je tu hra s barvou, taky kameraman asi příznivce Found footage nenadchne. Zmiňovat Evu a Madse je nošením indiánů do týpí, takže zmíním jen nadstandardního padoucha. Tenhle západ patří zjizvenejm a je to dost dobrá podívaná! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč Eva Green má držet hubu. 2.) Stará se chce svýst dostavníkem. 3.) Thx za titule ,,ax13777“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dánské špagety a táhnou! The Salvation potvrzuje pravidlo, že krása se skrývá v jednoduchosti. Zarputilí milovníci hutných příběhů a hlubokých myšlenek patrně ohrnou své nosy, zamumlají něco o primitivismu a plytkosti a potáhnou o dům dál. My ostatní se necháme opájet touhle nesmírně sexy filmovou striptérkou, která má všechno na svým místě. Možná není z nejchytřejších a její největší životní touhou je kabelka od Gucciho, ale to co předvádí na pódiu vás přivádí do varu. A pozvete-li ji na skleničku, máte velkou šanci poznat, že tyhle holky mají v jistých situacích neomezenou fantazii, kterou se nebojí realizovat... A přesně takovej je i tenhle film, jeho přímočarost a bezelstnost je naprosto okouzlující. Čtyři hvězdy, plnou pozornost bych přece jen věnoval skutečné striptérce. Navíc Eva Green se nesvlékla a já se jí tak celou dobu bál. Viděno během Challenge tour 2015 Speciál: Filmový lov ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zabili jste mi ženu, tak tady máte přes držku. Je to skvělé, jen škoda okatých digitálních scenérií. Moc se tam nemluví, jelikož tam jsou samí drsný chlapi. Mikkelsenovi jsem pistolníka věřil. Jeho protipól je padouch, který střílí mrzáky a důchodkyně, bez mrknutí oka. Dokonce se mi líbila i Eva Green, která mne jinak vůbec nepřitahuje. Sem přináší takovej element tajemství. No měl jsem z toho úplně chuť zapařit si zase Red Dead Redemption. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý western, nebo spíše parodie, tak mně to občas přišlo. Jednoduchý a dost nelogický děj a potom už jen obyčejný příběh o pomstě, kde už je předem jasné, jak to nakonec dopadne. Eva byla zcela tragická a tak jednu hvězdu dávám za Madse a tu druhou za Erica Cantonu. I když v Manchesteru válel mnohem líp, o tom není sporu. A srovnávat tenhle film s the Proposition je hodně mimo mísu. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Každé oživení svého oblíbeného žánru, westernu, vítám s velkým povděkem a ačkoliv mezi novými počiny tohoto druhu je většinou dost průměrných či spíše podprůměrných snímků, The Salvation řadím do nadprůměru. Je přesně takový, jaký má moderní western být. Drsný, syrový, krvavý a bez idealizování divokého západu. V tomto příběhu se setkává Le Chiffre s Vesper, tedy sympaťák Mads Mikkelsen a pro mě ne příliš půvabná, přesto mnou respektovaná herečka Eva Green. Nemám k tomuto filmu nějakých zvláštních výtek, na 5* mu něco málo chybělo, ale 4* jsou velmi pěkné hodnocení. Na závěr bych pochválil úvodní dostavníkovou scénu, ta opravdu neměla chybu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama