Reklama

Reklama

Mladá policistka Ha Yoon-joo se připojí k zvláštní policejní jednotce, která se zabývá sledováním a dozorem zločinců. Tento tým vede zkušený detektiv Hwang, jemuž zrovna spadl do klína nový případ. Gang kriminálníků právě vykradl banku a bez problémů se jim povedlo utéci. Jejich vůdcem je chladnokrevný James, který netoleruje žádné chyby a vždy se drží pečlivě naplánované akce. Střetnutí mezi těmito dvěma skupinami je nevyhnutelné a metropolitní Soul se stává hrou mezi kočkou a myší. Film je remakem hongkongského snímku Pod dohledem (2007), jehož režisérem je Nai-Hoi Yau, dlouholetý spolupracovník Johnnieho Toa. (Jigvell)

(více)

Recenze (72)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Asijský thriller,co jsem kdy viděl! Od začátku do konce napínavá,strhující a adrenalinová jízda jako prase! Postavy jsou velmi sugestivní,obzvlášt záporáci,to co předvedl Woo-sung Jung, si zaslouží oscara, tak inteligentního,perfektního záporáka jsem neviděl ani nepamatuji a po dlouhé době vyšetřovatelé nejsou žádní neschopní amatéři a předvádějí vskutku precizní práci. Akce je srdcervoucí a vzrušující a veškeré naháněčky,bitky,likvidace jsou perfektně natočené, ale to co mě dostalo do kolen je scénař, takové množství nápadů,vychytávek,zvratů, co jsem měl možnost ve filmu vidět se jen tak nevidí. Excelentní,inteligentní thriller a má nová srdeční záležitost!! Teď už musím odejít, jdu si to pustit znova! 100% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Veľmi osviežejúci akčný thriller, ktorý svoje pozitíva ukrýva okrem dobre prevedenej akcie (nechýba ani pokus o tromfnutie kladivkovej jednozáberovej scény z Oldboya) hlavne v obsadení hezouna Junga do úlohy mimo rang jeho doterajšieho typu good guys a prekvapivo aj scenára, ktorý v rámci kórejského blokbastru sa nesnaží vyhrávať cenu v kategórií "najviac nezmyslov na políčko filmu", teda ak akceptujeme fotografickú pamäť a povinnou moralitkou hnané finále. Potešujúce je aj utlmenie citových vydieračiek. Vo výsledku ide o napínavý, nenudiaci remake hongkongského Eye in the Sky z 2007 s vynikajúco tekavou kamerou. A odkaz na originálny hongkongský Eye in the Sky prekvapil a hlavne pobavil vzhľadom aj na to, že ide už o druhú účasť nemenovaného herca v kórejskej produkcii v priebehu jedného roka ... :-) ()

Reklama

Ketchi 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Choi Min-Sik v I Saw the Devil, taky i Jung Woo-Sung dostal konečně pořádnou zápornou roli a s chutí si jí užil. Ale i když byl jeho chladnokrevnej záporák parádní, radši bych aby si vystřihl nějakýho psychopata! :-D Přesto za něj dávám hvězdu navíc, jinak to byl bohužel dost průměrnej akční thriller. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vtipne je, ze som behom sledovania vôbec netusil, ze to je remake filmu, ktory som uz videl, ale uplne som na neho zabudol. :) Takze po pozreti remaku som si znova pustil original. Original je civilnejsi ale o to viac mi v nom nesedeli niektore nerealne sceny ako ked postava Simona Yama prezije utok hlavneho zaporaka. V Korejskej verzii sa diali take sialene a zbesile veci, ze mi to nevadilo a akceptoval som to bez problemov. V HK verzii mi viac sadla postava hlavneho detektiva a v Korejskej verzii zase zaporaka. Woo-sung Jung je tu obsadeny netradicne a ulohu chladnokrvneho zlocinca zvladol perfektne. Korejska verzia mi do urcitej miery pripominala legendarny film Heat. Tym ze tu boli na jednej strane dokonale organizovani zlodeji a na druhej strane spickovi policajti, ktori po nich idu. V tomto smere na mna HK verzia tak nepôsobila, pretoze postavy zlodejov tam nemali tolko priestoru a ovela viac sa sustredili na policajtov. Preto sa mi viac pacila Korejska verzia. Takisto vdaka kvalitnym akcnym scenam. Takze vo vysledku tu mame dva filmy s identickym nametom ale odlisnou atmosferou a obidva stoja za to. Korejska verzia 8/10. HK verzia 7/10. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Napínavý thriller, který mě chytnul od samotného začátku a nepustil. Souboj inteligentního, bezcitného a charismatického záporáka v podání pro mě jednoznačně nejlepšího korejského herce Woo Sung Junga se speciální sledovací jednotkou policie byl úžasný. Navyšované napětí, titěrná práce policejních "slídilů" která vedla krůček po krůčku k cíli, hudba skvěle gradující už tak napínavé scény.... vše tu sedlo do sebe tak jak má a já zjistil, že i taková obyčejná propiska může být dokonalou smrtící zbraní :-) ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama