Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal umění, zasloužil by pár facek,klidně od Ice. Tohle je na první pohled (obszaní,název a hlavně žánr)Béčko jako blázen a nutně tak na něj nahlížet. Ice s Hartem jsou skvěle se doplňující dvojka a díky netrapně dotaženému scénáři jim to oběma sedí. Dobře provedená akce a příběh bez nápadu jsou třešničkou.........perfektní, zde nepochopená, oddychovka...dobrá práce ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak hodnotenie tomuto filmu odpovedá no napriek tomu sa to dá. Takže Cube je dobrý herec no tuto mi veľmi nesadol v Streetoch bol brutálny. Hart je super komik, čo urobil srandovné tam som sa smial, jeho frajerka je kočka, Fishburne má síce málo priestoru ale je dobrý záporák a Leguiziamo ako SPOILER: zradná policajná sviňa je tiež v pohode. Akcia nemá čo ponúknuť a nie je jej tu veľa v podstate sú tu 3 akčné sekvencie ktoré ale nemajú grády ani nápad. Humor je na tom lepšie ale iba vdaka Hartovi. Suma sumárom priemer za silné 3* a teším sa na dvojku tá je vraj lepšia. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší. Tak nějak bych souhlasil s tím co napsal stuntmanMIKE. Akorát dodám, že podobný druh humoru opravdu není zrovna mým šálkem čaje a i když se oba hlavní představitelé snažili, tak mě bůhvíjak nepřesvědčili a nepobavili, ale zase jak jsem uvedl viděl jsem i podobné o dost mizernější filmy a tenhle zase až tak špatný nebyl. Jak už bývá zvykem silnější situace a hlášky střídají ty slabší. Prostě celkově nevyrovnané, ale tak dobře dokoukat to jde a vážnější újmu to při tom způsobit nestihne.40% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je skvelý komik, ale jeho filmy stoja za starú belu. Ice Cube je stoporený ako akýkoľvek iný gangster, len vďaka bohu tentoraz nezachraňuje celý svet. Priamočiare a hlúpe, bez výraznejšej scény, ale s krásnou čokoládkou s perfektnými nohami. Niektoré veci úsmevné, ale väčšinou hluchota. Znesiteľné len v tom kontexte, že si chcete po dlhom čase pustiť naozaj niečo tupučké. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak sorry lidi, ale co byste čekali od černošský policajtský komedie, kde Ice Cube hraje nesdílnýho bručouna a Kevin Hart je prostě Kevin Hart - malej, ukecanej, uřvanej a prudí. K tomu tu máme další dva vděčný ksichty, Leguizamo a Fishburne, a jasně že je to hit. Mně to jako svěží nenáročná sranda stačilo. Černošský komedie tu obecně nejsou moc braný... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)
  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)

Reklama

Reklama