Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Can we like got those earplugs or anything like that? - No, usually the bad guys don't give us time to put on that kind of stuff." Silně podprůměrná akční komedie s naprosto nesympatickými herci a zápletkou jak když pojďme. Pár vtipných scének se našlo, za to je 1*, ale jinak to celé bylo jak přes kopírák s jinými podobnými filmy ale narozdíl od nich to nevynikalo žádnou originalitou. "I got him to talk to, didn't I? - Yeah, you've got a very interesting interrogation voice. Nice and squeaky." A ty zpomalené scény mi přišly spíše k smíchu, než že by mě ohromily svým filmařským umem. "Don't touch me. - It was a tap, I didn't touch you. That's difference. This si touching." ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je skvelý komik, ale jeho filmy stoja za starú belu. Ice Cube je stoporený ako akýkoľvek iný gangster, len vďaka bohu tentoraz nezachraňuje celý svet. Priamočiare a hlúpe, bez výraznejšej scény, ale s krásnou čokoládkou s perfektnými nohami. Niektoré veci úsmevné, ale väčšinou hluchota. Znesiteľné len v tom kontexte, že si chcete po dlhom čase pustiť naozaj niečo tupučké. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe negerska komedia na ktoru som sa tesil, lebo trailery mi pripadali vtipne a Kevina Harta povazujem za novu vtipnu negersku hviezdu. Nakoniec som ale zo samotneho filmu sklamany, pretoze najlepsie vtipy boli v trailery (niektore vyzneli dokonca vtipnejsie ako vo filme vdaka tomu, ze vo filme boli alternativne zabery). Pripada mi, ze za slabsi vysledok môze hlavne reziser, ktory nevie odrezirovat potencionalne vtipne sceny s adekvatnym timingom. Tym padom sa moze Kevin Hart snazit jak divy, ale vela jeho infantilnych etud vyjde na zmar. Napriek tomu prave vdaka hercom je to stale slusna komedia. Chemia medzi otravnym Hartom a dobre obsadenym nesympatickym drsnym negrom Icom Cubeom funguje bezchybne. Len vdaka nim davam filmu tesne aj tu tretiu hviezdicku. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo se nám evidentně pokoušel o nové Mizery, někde cestou mezi scenáristou a hajzlpapírem se to kapku zvrtlo, a vznikli z toho trapní Čuráci. Až dodnes jsem si myslel, že vrcholem nejtrapnějšího afrofekálu je Lórencovic Marťas, avšak očividně jsem mu velmi křivdil. Za toho ultradebilního, krpatého, kakaového pygmeje Hárta jsem se styděl snad víc, než kdybych se v pravé poledne uprostřed letní sezóny řídce a smradlavě vysral do bazénu nejrušnější městské plovárny. Ale mohu se mýlit a mít jen zvláštní sysel pro tumor. Kdo ví, čemu jsou schopni se chichotat harlemští zfetovaní negři a vypatlaní rapeři, že ano. Nicméně teď mě úděsně mrazí z toho, s jakými tupými hovady jsem zde spoluzaregistrován! Viděl jsem tu dokonce i nějaké čtyřky a pětky! Až příště dostanete chuť se zase tolik nasmát, neváhejte a mi napište do pošty. Za sto třicet korun českých na osobu (V pondělky mají děti a Mongolové slevu!) si klidně napatlám xicht krémem na boty a přijedu vám na zahradu vytlačit hutného, hnědého trpaslíka, pročež se vy a celé vaše rodiny skoro zadarmo dozajista umlátíte smíchy, dělám při tom totiž děsně lekrační obličeje a nesmírně žertovně u toho prdím. Prostě to bude dokonale hustá Lay Down kokomédie a ani se nebudete muset trmácet do kina. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo policajty na baterky. Jako komedie to není špatné a pokud se někomu líbili právě ti policajti, neměl by mít u tohoto filmu problém. Ice Cube je neohrožený policajtský frajer a Kevin Hart "baba", která se snaží ze všeho vykecat. Celkově to má nevýrazný a jednoduchý příběh. Naštěstí se to dobře sledovalo a vtipné scény tam jsou. Taková průměrná komedie. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama