Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Recenze (15)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

původně sem tyhle Star Wars animáky vůbec neměl v plánu, ale po hrané Ahsoce sem chtěl dát šanci alespoň Rebels abych si doplnil souvislosti a první řada je taková nemastná neslaná. Je tu pár známých postav a příběh jsou standardní SW, ale celkově je to takové hodně dětské a skoro až naivní. Třeba Bad batch je oproti tomu úplně jiná liga. Uvidíme co druhá řada která je podle všeho lepší...60% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slabé. Postavy jsou tu až na dvě velmi neumětelsky řešené a jsou hrozně klišé. Snad v každé sci-fi týmovce najdete postavu, které vybili rodinu, případně při tom rovnou zničili domovský svět a podobně. Příběhy jsou příliš dětské (u seriálu pro děti, jaké překvapení!), ale minimálně impérium by si zasloužilo více zla a víc desivosti, ne Stormtroopery, kteří jsou neschopní čehokoliv v jakékoliv sféře lidského konání. Posledních pár dílů o řád lepší, ale stále ne o moc. ()

Reklama

st.ranger odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to infantilní, dětinské a je to Disney, cílová věková kategorie 7 až 10 let, podle čehož je scénář naprosto stupidní, vykreslené charaktery ploché a předvídatelnost průběhu děje zcela jasná. Za vznikem rebélie stojí skupina nesympatických mamlasů, poskládaná přesně podle šablonky Disney a namíchaná ve snaze docílit vyvážení zástupu jednotlivých představitelů ze světa Star Wars. I když mi The Clone Wars nepřišlo pro svět Star Wars vhodné kvůli doplňování nepotřebného děje a oživování mrtvých charakterů, tohle je jako seriálový nástupce hodné uvržení do přenosných toalet a pohřbením v poušti hned vedle E.T. hry pro Atari. Těžko říct, zda se časem nějaká ta hlavní dějová linie vůbec rozjede a je velice obtížné říct, zda u toho hodlám být. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

4/10. Tuhle první sérii nedokážu dokoukat do konce protože jsem znechucen. Pamatuju si jak dávali první sérii v televizi a já na ni koukal a vůbec se mi nelíbila a potom sem viděl kousek druhé a ta se mi líbila ale první série je strašná. Postavy jsou tak nesympatické i hlavní postava je strašná. No nic doufám že druhá série bude lepší. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

K této recenzi jsem se dlouho nemohl dokopat, protože jsem nikdy nemohl najít správný čas a taky mě dlouho nenapadalo co k tomu napsat. Až dnes 8.3. jsem si řekl seru na správnej čas, jdu to napsat hned. V první sérii se seznamujeme s postavami, které čelí různorodým hrozbám. Největší z nich je bezesporu Inquisitor, který si krade každou scénu pro sebe. První díly jsou takový o ničem, ale aspoň uvidíme Vadera. Co se týče fan-servicu, tak tady je toho spousta. Od droidů až po princezny z Alderaanu. Animace je pěkná, vůbec jsem s ní neměl problém, i když nějací ti stormtroopeři vypadali někdy dost komicky. Dabing je v pohodě, vůbec jsem s ním neměl problém. Vlastně zde je to hodně kvalitní dabing. Samozřejmě by to nebylo SW, kdyby tady nebyla nějaká ta zrada a jedna je v jedenáctém díle, která je opravdu kvalitně odvyprávěna. Celá ta linka, kdy Ezra objevuje svou sílu a samozřejmě je tam nějaký to přešlapování z mé světlé stránky na temnou a tak dále a to je za mě dost zajímavý. Celý finále je naprosto perfektní a ta poslední věta Inquisitora mě děsí do teď. Já si spokojen a mohu jen doporučit. Samozřejmě, že Yoda, Ahsoka a Lando nesměli chybět. 9/10 Stále tu jsou lepší série. ()

Galerie (288)

Zajímavosti (2)

  • Postavy C-3PO a R2-D2 se objevili ve všech ostatních Star Wars filmech. (gormit123)

Reklama

Reklama