Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (346)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nebyť Arnolda, tak po tom filme v živote nesiahnem. Myslím, že sa nemílim ak poviem, že minimálne polovica ľudí ako ja siahla po tom filme len kvoli Arnimu. Bolo fajn ho znovu vidieť, svoju rolu bral očividne vážne, pretože jeho herecký výkon dominoval, vlastne bol jediním čo ten film ako tak prezentovalo. Úplne stroskotal scénar, pretože od hororu očakávam niečo desivé a hrôzostrašné. V momente, keď si Maggie odrezala prst prišiel náznak úspechu, a potom zas len kopec dialógov, ktoré neviedli k ničomu. Keby aspoň poriadne natočili scénu ako Maggie rozhrýzrla tu líšku, hneď by som dal o hviezdu viac. 40% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Neviem či ma viac milo prekvapila komorná atmosféra, originálne poňatie zombie hororu, alebo skutočnosť, že Arnold nebol v tejto pre neho netradičnej role vôbec zlý. Škoda len, že má film príšerne pomalé tempo a za tých 95 minút sa v podstate nič výnimočné neudeje. Záver mohol byť navyše lepšie vystavaný a viac emotívne precítený. Takto som mal pocit, že sme hodinu a pol čakali na to, aby tvorcovia film zo sekundy na sekundu orezali. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Arnie na stará kolena leze do projektů, kde by dříve připomínal hypermarket v historickém jádru města. Dny akčního hrdiny sice ještě nejsou sečteny a ve svém žánru jistě nabídne ještě spoustu doutníků a hlášek skrze něj cezených. Nenápadnou Maggie si však směle může zarámovat a pověsit na dosud téměř prázdnou zeď nejlepších hereckých výkonů své bohaté, leč jednostranně zaměřené, kariéry. Vlídný scénář mu nabízí jen několik vět, zamyšlených pohledů, střízlivých slz a jen jeden delší monolog a vše zvládl téměř na jedničku. Terminátor plakal a já mu to věřil, fíha. Osobní a depresivní příběh jednoho zlomeného otce, který se odehrává ve světě, kde všem opět svítá naděje, kromě něj a jeho blízkých... Předvídatelné a ve své podstatě příliš jednoduché, nikoliv však patetické. Po pravdě nebýt Johna Matrixe v netradiční a zvládnuté roli, na čtyři hvězdy by to nebylo. Takhle ale bez zaváhání. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdepak nic pro mě. Pro nudné a pomalé filmy existuje synonymum s názvem DRAMA, tedy žánr nedefinovatelný avšak obsahující přesně to, co nemám ve filmech rád. O horor se film lízl opravdu minimálně, jediná společná věc je Zombie tématika avšak bez Zombie, takže jsme opět na začátku. Ani nevím co bych měl zde pochválit, Maggie je ošklivá a nesympatická, bylo mi fuk zda na konci umře či ne, Arnieho hraní příliš nebavilo, myšlenkově určitě vzpomínal jak drží rotační kulomet v Terminátorovi. Atmosféra na podobné úrovni jako v B Aule při seminární práci s názvem Boj intelektuálů. Za mě opravdu ztráta času a částečné utrpení. 1* za Arniého, druhá, že to mám už úspěšně za sebou. 40% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Mallickovsky laděné loučení s dcerkou. Koncept veskrze sympatický, ale výsledný převod do praxe nejlépe vystihuje ohrané "skutek utek". Melancholická atmosféra ještě docela i funguje, ale po herecké stránce jde o svým způsob anomálii. Vypovídající je již to, že zoufale nepatřičně působící jakože zádumčivý Arnie tu je tím lépe "hrajícím" (nejen) z ústředního dua. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Dom Vogelovcov je ten istý ako Sarin vo filme Looper (2012). Dokonca aj uhol, pod ktorým je aj s okolím natáčaný, je v oboch filmoch takmer totožný. (beso74)
  • Scenár k tomuto filmu sa nachádza na zozname zvanom "Black list 2011", obsahujúcom najlepšie scenáre za rok 2011, ktoré sa nedočkali realizácie. (beso74)
  • Najlacnejší film, v akom sa objavil Arnold Schwarzenegger, za posledných 30 rokov. (Marceloo)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama