Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (346)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Mallickovsky laděné loučení s dcerkou. Koncept veskrze sympatický, ale výsledný převod do praxe nejlépe vystihuje ohrané "skutek utek". Melancholická atmosféra ještě docela i funguje, ale po herecké stránce jde o svým způsob anomálii. Vypovídající je již to, že zoufale nepatřičně působící jakože zádumčivý Arnie tu je tím lépe "hrajícím" (nejen) z ústředního dua. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Maggie" bol jeden z filmov, na ktoré som bol veľmi zvedavý. Prinášal nám trošku iný zombie koncept než zvyčajne a viac sa sústredil na drámu. Okrem toho v hlavných rolách boli Abigail Breslin a Arnold Schwarzenegger, ktorí sú podľa mňa absolútne fantastickí. Tak som si film nemohol nechať ujsť. A po dopozeraní som sa dočkal presne toho, čo som aj očakával. Výbornej tichej drámy, ktorá netlačí na akciu ani nič podobné, len do nás dostane napätie z toho, čo sa stane. Tento film má veľa skvelých momentov, no absolútne najlepší je pre mňa jeho záver, ktorý bol absolútne neskutočný. A nebudem vám ho tu ani náhodou spoilovať. Abigail Breslin je podľa mňa vynikajúca mladá herečka, ohromný talent, veľmi sympatická a má veľký cit pre jej herectvo. Teším sa na ňu v ďalšom filme. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý, jaký tenhle film bude, ale že mě tak moc nadchne, jsem opravdu nečekal. Velmi originální přístup k zombie žánru je vítané osvěžení, Arnold i Abigail Breslin skvěle hrají, komorní ponurá atmosféra je přímo hmatatelná, vše působí maximálně autenticky. Jsem si jistý, že na řadu scén z Maggie nezapomenu a že se na ni brzy podívám znovu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jenom retard může označit Arnoldův výkon za herectví, či dokonce první herecký výkon.Ty měl Arnold asi čtyři a to např. ve filmech Pravdivé lži či Konec světa, tady ten depresivní kukuč, občasnou kapku slzy a zadumčivý pohled do kamery by zvládl každý vysloužilý akční hrdina s pupíkem, plnovousem a flanelce, to ale neznamená, že si to Arnold celé neodchodil a neodprodukoval se ctí, naopak.Totálně depresivní beznaděj s podmanivým soundtrackem, šedivým filtrem na kameře a třemi hororovými scénami, které zamrazily, plus malá postapokaliptická třešnička na dortu hned na začátku filmu.Na to, jak je to pomalé a pro někoho nudné to umí nějakým způsobem chytnou za srdce a jediný důvod ke shlédnutí pro 90% diváků je Arnie.Pokud se Arnold objeví ještě v nějakém dramatu budiž, ale tenkrát prosím v roli otce/lamače kostí, protože tuhle neakční taškařici už nikdy znovu nepřežije.Hawk, dofotroval jsem.60%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Maggie co ten prst? Na co mi bude prst, když mi odpadne ruka??? Wow! Tak tahle poctivá nálož deprese a beznaděje mě fakt dostala. To jsem nečekal. Arnold překvapuje a na stará kolena z něj snad bude ještě herec. Fakt bych nechtěl bejt v jeho situaci, kdy ví, že jeho drahá dcéra musí jít a nic se s tím nedá dělat. Musím se přiznat, že ta atmosféra mě fakt pohltila. Arnie podává suverénně nejlepší herecký výkon svojí kariéry, pravda moc nemluví, ani se nesnaží předstírat nějaký extra emoce, ale je přirozenej, na nic si nehraje a to se cenní. Nejslavnější akční důchodce nám zraje jak víno a dokazuje, že se nakonec neztratí ani v úloze kdy zrovna nedrží rotačák v ruce a nepronáší : Já se vrátím! Stopáž filmu je tak akorát přiměřená a k úplný spokojenosti mi chybí jenom pár sundaných zombíků navíc (Arnie sejme tři plus jednu lišku) ale i tak se pro mě po nulových očekáváních jedná o prozatimní překvapení roku takže za mě určitě lepší 4* a třeba mě za to sežerte! 85% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Scenár k tomuto filmu sa nachádza na zozname zvanom "Black list 2011", obsahujúcom najlepšie scenáre za rok 2011, ktoré sa nedočkali realizácie. (beso74)
  • Najlacnejší film, v akom sa objavil Arnold Schwarzenegger, za posledných 30 rokov. (Marceloo)
  • Dom Vogelovcov je ten istý ako Sarin vo filme Looper (2012). Dokonca aj uhol, pod ktorým je aj s okolím natáčaný, je v oboch filmoch takmer totožný. (beso74)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama