Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (347)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čistá depresívna, melancholická a smutná pocitovka, ktorá s hororom súvisí len okrajovo, ale čakal som to. U mňa fajn, lebo účel to splnilo - po skončení filmu som bol smutný. Nie je to síce to, čo v hororoch vyhľadávam, pretože pomalé tempo mi síce nevadí, ale radšej by som bol, keby bola tá celková pochmúrna nálada aspoň občas osviežená nejakými akčnejšími pasážami (napríklad nájazdmi zombíkov), no veľa sa tam toho nenašlo. Čistá rodinná dráma. Ale ako dráma to funguje. S postavami sa súcitiť dá, je to pekne nakrútené a hudba už asi pôsobivejšia byť nemohla. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Temné minimalistické postapo o umírání, smrti a beznaději. Ne, naděje tu opravdu není. A pokud definice hororu zní, že jde o žánr vyvolávající strach, tíseň a hrůzu, pak to je zde splněno. Pochopí hlavně ten, komu někdo blízký umíral na nevyléčitelnou nemoc, na příklad rakovinu, a byl v posledním stadiu. To je nepřenositelné a bez osobního prožitku nepochopitelné. Bezmoc, kdy člověku nedokážete ani pomoci, ani ulevit. Přesně to zde zažívá Wade Vogel a mne překvapilo, kam se od Conana Schwarzenegger posunul. Dozajista jeden z jeho nejlepších hereckých výkonů. Neřekl bych, že jde o artový film, ale z hodnocení i komentářů je patrné, že tenhle snímek ocení spíše okrajové publikum. Kdo čeká zombie řežbu, musí být zákonitě zklamán. Alegorie světa, kde se láska snaží hory přenášet, jenže někdy je ta hora tak velká, že to přes ni nejde... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jenom retard může označit Arnoldův výkon za herectví, či dokonce první herecký výkon.Ty měl Arnold asi čtyři a to např. ve filmech Pravdivé lži či Konec světa, tady ten depresivní kukuč, občasnou kapku slzy a zadumčivý pohled do kamery by zvládl každý vysloužilý akční hrdina s pupíkem, plnovousem a flanelce, to ale neznamená, že si to Arnold celé neodchodil a neodprodukoval se ctí, naopak.Totálně depresivní beznaděj s podmanivým soundtrackem, šedivým filtrem na kameře a třemi hororovými scénami, které zamrazily, plus malá postapokaliptická třešnička na dortu hned na začátku filmu.Na to, jak je to pomalé a pro někoho nudné to umí nějakým způsobem chytnou za srdce a jediný důvod ke shlédnutí pro 90% diváků je Arnie.Pokud se Arnold objeví ještě v nějakém dramatu budiž, ale tenkrát prosím v roli otce/lamače kostí, protože tuhle neakční taškařici už nikdy znovu nepřežije.Hawk, dofotroval jsem.60%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý, jaký tenhle film bude, ale že mě tak moc nadchne, jsem opravdu nečekal. Velmi originální přístup k zombie žánru je vítané osvěžení, Arnold i Abigail Breslin skvěle hrají, komorní ponurá atmosféra je přímo hmatatelná, vše působí maximálně autenticky. Jsem si jistý, že na řadu scén z Maggie nezapomenu a že se na ni brzy podívám znovu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Horor?To asi těžko.Spíš slabé psychologické drama táhnoucí se jak týden před výplatou.Tohle bylo fakt utrpení.Myslím si že i Arnoldovy fanoušci budou zklamaní a otravení,protože tak neakčního Árnýho dlouho neviděli.Navíc Abigail Breslinová jako hlavní(nakažená) hrdinka nebyl dobrý tah.Rozhodně nedoporučuju.Ztráta času. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) má celou dobu ve filmu brokovnici, kterou doma odkládá na krbu. Když ale přijde scéna s liškou, kdy jde Maggie (Abigail Breslin) do domu pro brokovnici a vyjde za liškou do lesa, má místo brokovnice úplně jinou zbraň. (Jardinnn)
  • Film byl stažen z filmového festivalu v Torontu na žádost studia Lionsgate, které se ujalo distribuce filmu v USA. (JORDY)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama