Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

Dont 

všechny recenze uživatele

Typická americká romantická komedie cílící zejména na teenagery. Přestože do cílové skupiny už hezkých pár let nepatřím, dalo se to vydržet a občas jsem se i zasmál. Pozitivně hodnotím obsazení zástupců nové vlny mladých v poslední době se prosazujících herců (Imogen Poots, Miles Teller) a koneckonců i Zac Efron do těchto snímků docela pasuje. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrátím se v čase a vysvětlím to.......... Celkem dobré dialogy, čekal jsem perverzity a nechuťárny, ale naštěstí je toho minimum. Průměrný hudební doprovod a obyčejná kamera. Ale je to komedie, nic uměleckého, nic akčního a tak jsem od hudby a kamery nic neočekával. Naopak jsem čekal dobré herecké výkony a dobrý scénář. Ne všechno sice funguje, tak jak by mělo, ale já se bavil a smál. Dobrý kecy, musíte jim přijít na chuť a začnou vás bavit. CITÁT - Je únor a já na tý lavičce sedím už čtyři hodiny......... Ke konci to trochu zvážnělo, což se dalo očekávat, ale naštěstí ne tolik, aby se citlivější povahy rozbrečely. V závěrečných titulcích můžeme vidět nepovedené scény. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě to mile překvapilo. Zpočátku to vypadalo jen na nějakou klasickou sprosťárnu o trojici přátel, kteří mají problémy se vztahy, ale kupodivu se to vyvinulo v příjemnou a docela kultivovanou (zde je na místě úsměv :D) romantickou komedii. Dost jsem se bavila - obzvlášť některé hlášky, které měl ve scénáři Zac Efron, byly dost povedené. ~(4,0)~ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zac Efron mě docela baví. V posledních filmech, kde jsem ho viděl a které byly komediálního ražení, mi to jeho hraní prostě sedí. Neotravuje mě, je vtipný a sálá z něj pozitivní energie, která je mi hodně blízká. I když se film v závěru zvrtne, ta cesta, která k němu vede, mě bavila. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Totálne tipická jednoduchá romamtická komédia. Ale po ľahkom otrase mozgu som hľadal niečo bez akcie a náročných myšlienok aby ma z toho nerozbolela hlava. A zásah. Asi 6 dobrých vtipov, feeling good koniec. Klasické zvraty, klasický happy end. Všetko sme už videli veľakrát. Preto jeden krát naviac nás nezabije. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama