Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zbytečné nic o vztazích, když se tři přátelé rozhodnou nemít vážnou známost a jen si užívat, ale pak se tak nechovají. Humor hodně vydřený a plynoucí z provařených situací (pár přistižený inflagranti, protože zapomněl zavřít dveře/ trapas plynoucí z toho, že někdo přijde na večírek za vypečenou masku, jenomže večírek vůbec není maškarní - a on si tu masku pochopitelně nesundá, i když by mohl, takže se trapas natahuje jak turecký med). Navíc se hlavní hrdina chová k dívce dost příšerně, ale ona mu pak KOUSEK DĚJE po jednom veřejném vyznání lásky řekne: Vše odpuštěno. Hloupý film. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Detailní analýzou by se dalo krásně ukázat, jak tenhle film je absolutně nefunkční jako celek. Jednotlivé segmenty, které mezi sebou asi mají určitou míru kauzálnosti, jsou za sebe napasovány prostě jen proto, aby to vypadalo jako film (wtf sekvence procházek a klábosení na ulici s kafem v ruce dovedeny ad absurdum). Herci jsou k uzoufání špatní, postavy neskutečně ploché, jednotlivé scény nepůsobí ani trochu uvěřitelně a celý příběh je vlastně totálně mimo (hlavně Mikeyho linie). Asi to vypovídá něco o moderním, znuděném světě vyšší (střední) třídy. A právě, protože to bylo tak špatné, jsem se docela bavil a dávám dvě hvězdy. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že takíto debilní ľudia niekde existujú. A už vôbec sa mi nechce veriť, že ten scenár písal chlap. Síce sa muži v tomto filme rozprávajú vulgárne, inak vedú rozhovory ako z random romantickej komédie v hlavnej role s Katherine Heigl vrátane duchaplných výlevov jeden druhému, akí sú zaľúbení/zronení/ako majú utekať do náruče svojej lásky. Geez... Vrcholom je, keď po všetkom tom debilnom a ubíjajúcom schematizme príde záverečná scéna na čítačke knihy, ktorá netuším, či bola myslená ako vtip alebo úplne vážne, no bojím sa, že to druhé. PS: Miles Teller sa šplhá na mojom hated liste riadne hore. Čo ma ale najviac straší: to fakt sme tu polovicu z nadchádzajúcej Fantastic Four??? Oh my! ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Po dráme Parkland sa zdá,že pre Zaca Efrona alias Jasona prichádzajú trápne chvíľky..Taká netradične tradičná romantická sranda,nielen pre nás dámy/ženy,ale ale aj pre Vás páni/muži.Taký ten pohľad do mužského sveta nikdy nie je na škodu a naviac,dá sa z tohto čo to pochopiť a vyťažiť.Inými slovami dá sa povedať,že je to taký ten vyšší level z radu tých romantických komédií,ktoré mám ja tak strašne rada.Hviezdu navyše si u mňa získali tiež šťavnatými a trefnými dialogmi v spolupráci s "echt" scénkami.Malo to riadne gule a šťavu.Zac Efron je sympaťák a hrá mu to čím dalej,tým lepšie.Neplánovaná "akcia" milo prekvapila a už teraz sa teším na Neighbors/Susedov z ΔΨB. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický scénář - kámoši se zcela nesmyslně vsadí o jednu volovinu a snaží se jí (alespoň na oko před sebou) dodržet za každou cenu, že málem přijdou o "tu pravou" :-) Více než o typickou komedii se spíše jedná o odlehčený příběh ze života plný nerozumění, lhaní a skrývání.. Se základní trojkou mužských představitelů - proutník Zac Efron, srandista Miles Teller a zásadový Michael B. Jordan - nemám žádný problém, ale dívčí obsazení mi nepřišlo moc zábavné.. Nenáročný unisex filmeček ;-) PS: Nikdy mi nedošlo, že cocktail je v angličtině v podstatě hodně lascivní slovo (hlavně podložené situačním humorem) :-D ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama