Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová romantická komedie, což je jako režijní i scenáristický debut pro Toma Gormicana velmi dobré. Zápletka sice není dvakrát originální a najdou se i hluchá místa. Ovšem dívá se na to dobře a chemie mezi herci tomu dodává šmrnc. Zack Efron se snaží zbavit nechvalné "muzikálové pověsti" a docela mu to jde. Ovšem stejně jako v Need for Speed mě i zde mile překvapila roztomilá Imogen Poots. Nemůžu si pomoct, ale v něčem mi připomíná Scarlett Johannson. Takže? Za mě lepší 3* ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický scénář - kámoši se zcela nesmyslně vsadí o jednu volovinu a snaží se jí (alespoň na oko před sebou) dodržet za každou cenu, že málem přijdou o "tu pravou" :-) Více než o typickou komedii se spíše jedná o odlehčený příběh ze života plný nerozumění, lhaní a skrývání.. Se základní trojkou mužských představitelů - proutník Zac Efron, srandista Miles Teller a zásadový Michael B. Jordan - nemám žádný problém, ale dívčí obsazení mi nepřišlo moc zábavné.. Nenáročný unisex filmeček ;-) PS: Nikdy mi nedošlo, že cocktail je v angličtině v podstatě hodně lascivní slovo (hlavně podložené situačním humorem) :-D ()

Reklama

Morzael 

všechny recenze uživatele

Solidní až výrazně nadprůměrná žánrovka, která si nehraje na nic, než co byste od ní očekávali. Trojička hlavních herců do svých rolí sympaticky sedla, byla sranda, byla romantika, bylo klisché, takové fajnové podívání, která vám dá přesně to, co od tohoto typu filmů očekáváte v poctivé porci. Navíc se vám nikdo nesnaží procpat žádné hluboké morální poselství, ale spíš odlehčený pohled na vztahy té naší "sobecké generace". ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej ušlo to. Fajn herecká zostava a fajn namiešaný príbeh, ktorý všetci už máme prečítaný po pár scénach. Ak vás zaujme hlavne trio mate vyhrané, pretože oni sú tu hlavnou atrakciou, kedže samotný príbeh nemá zas až toľko čo ponúknuť. Mohlo to byt o chlp vtipnejšie, ale nenudil som sa moc ani tak. 80% - 4* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, kterých jsme už viděli stovky. Spíše průměrná, ale po stránce humoru mi sedla. Po stránce scénáře je to ale stokrát viděné klišé o partě kamarádů, kteří si užívají mladých let a postupně se zamilovávají a z původní lehkovážnosti přecházejí k vlastnímu sebeuvědomění. Neurazí, ale ani nijak výrazně nenadchne. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama