Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

fila_B odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se měřit jiným metrem to, že to je Magnusek - filmařsamouk. Ten film je prostě blbě udělaný. Ten film nefunguje i když máte zavřené oči protože se na to nedá dívat (díky kameramanovi). Ten film nefunguje i díky střihačovi, protože se tam prostě ztratíte, na druhou stranu střihač může být i hrdina protože nikdo z nás neví co vlastně pan Magnusek natočil, tak že střihač nás ušetříl třeba ještě něčemu horšímu. Ale metál by zasloužil pokud by to zkrátil cca na 5 minut. Bohužel je to 90. Jen bych vzkázal, prosím pane Magnusku neučte se na divácích. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Juchů, přesně něco takového jsem ve své současné přetěžké životní situaci potřeboval. Měl jsem totiž obavy, že už začínám blbnout, když jsem nedávno při hledání něčeho, co by uspokojilo masochistickou stránku mé osobnosti, narazil na Cézarův velehit a cca po stém puštění jsem se této písni přestal vysmívat a začala se mi i líbit! Naštěstí, po zhlédnutí Magnuskova filmu s potěšením zjišťuji, že jsem zatím ještě v pořádku. Nepovažuji ho totiž za geniální, ale za hrozný, od děje až po zpracování. Je sice hezké, že si Magnusek konečně dodělal ten řidičák na kameru, gratuluju, ale mohl krotit svoji radost a nejezdit s ní furt sem a tam. Aspoň jedna scéna mohla zůstat bez pohybu, sakra. Dále pořád nemůžu pochopit, proč mu tam tolik známých herců hraje? Kvůli penězům to být nemůže, těch pan režisér moc mít nebude, takže buď je něčím vydírá, nebo jim míchá do kafe drogy. Zato proč ve svém díle hraje Magnusek, je jasné na první pohled: v porovnání s jeho výkonem totiž i ten nejhorší herec působí jak Hrušínský nejst. No a aby si někdo nemyslel, že umím jen kritizovat, já umím i radit, a dobře. Vždy, když vidím něco od Magnuska (nebo i od Trošky), vytanou mi na mysli slova jednoho staršího a zkušeného kolegy, který radil: Kucí, když jedete do zahraničí, chovejte se tam jak chcete, ale když tam děláte nějakej bordel, hlavně přitom nemluvte česky! Ať neděláte naší vlasti ostudu. Řvěte na sebe třeba německy, skopčákům to patří! Noo a z téhle lidové moudrosti by se měl Magnusek poučit a začít tvořit v cizím jazyce, ať se za něj my Češi nemusíme stydět. Podle jeho příjmení soudím, že by nejlépe zapadl někam do severských zemí, tak šup šup, švihej do levných knih pro učebnici švédštiny pro samouky! ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Zas takový průšvih to není. Člověk se musí ovšem oprostit od faktu, že jednu z hlavních rolí hraje Martin Písařík, že zde promenují celebrity typu Petra Novotného, Vlasty Korce, Kateřiny Cajthamlové či Luboše Veselého X. Další předpoklad, který jsem vzal za své, že to není myšleno vážně. Pak se tu zcela jasně rýsují tři roviny vyprávění: první kameňákovitá crazy komedie s dutohlavými modelkami, druhá konverzační linie s lidmi kolem modelek, kteří umějí formulovat smysluplné věty a třetí rovina kolem Reginy Rázlové a Evelyny Steimarové, která v sobě zrcadlí dokonce i životní zkušenosti a sem tam nějaké to moudro. Když se tahle mozaika složila, docela to k sobě i sedlo. V pohodě dokoukáno. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Magnusek prostě není Fellini. Myslím, že takové ambice ani nemá, což i v nějakém rozhovoru řekl. Kopat do něj je strašně jednoduché a svými filmy tomu nahrává. Jo, jeho filmy nejsou vrchol kinematografie. Pokaždé jsem překvapená, jak se mu podaří ukecat takové herecké osobnosti (zde Rázlová, Steimarová). Film je to slabý, zápletka nudná. Přesto dávám aspoň dvě hvězdičky, protože jsem to dokázala dokoukat do konce a pár scén vtipných bylo. Howgh. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Karikatůře dělat karikatůru? Ano Magnousek se po trilerech, detektivkách a gerentošpíně rozhodl dělat komedii o modelkách. Vizuál je standartně holomrdka, tak jak to Magnousek piloval snad už v minulým životě. Co je na téhle sakra bídě nejhorší, je to, že si v některým momentech, hlavně díky některým zkušeným hercům říkáte, že to není zas tak hrozný...... Ale je. Je to ještě o level levnější, než Troškovy bábomrdky a Magnousek je na to jak se nepatří hrdý. Zkrátka podívaná pro lidi, kteří při sledování nepřemýšlí, ale jenom tupě čučí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)
  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama