Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Harry77

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl a nejspíš neuvidím, tak nehodnotím. Co ale začíná být na pováženou je, že s největší pravděpodobností si Magnusek zajišťuje fake účty, který tady na csfd.cz zvyšují hodnocení. Když si prohlídnu většinu účtů uživatelů, kteří dali vysoké hodnocení, tak téměř všichni mají evidentně nový účet a jediné hodnocení a to právě tohohle filmu. Alespoň to je stav k dnešnímu dni 16.12.2014. Je vidět, že Magnuskovi došlo, že v dnešní době návštěvnost zásadně ovlivňuje hodnocení na csfd.cz a tak na to reaguje. Otázkou tedy zůstává, do jaké míry může csfd.cz díky Magnuskům apod. zůstat do budoucna relevantním. Takže když už Magnusek kurví českej film, rozhodl se zkurvit i csfd. ()

DaveSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Třičtvrtě hodiny jsem na to nechápavě zíral, než mi došlo, že lepší už to asi nebude a nas.anej jsem to radsi vypnul. Nečekal jsem moc, ale říkal jsem si, že to třeba zachrání pěkný ženský...Nezachránily. Na tu hromadu nehereckejch kopyt se vážně nedá dívat. Zkrátka de.ilnější film už jsem sakra dlouho neviděl. ()

Reklama

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek s Laňkou předvádí absolutní amatérismus. Tyhle dva nemaj žádnou sebereflexi, protože kdyby jí měli, už dávno by si vzájemně prostřelili hlavy pětačtyřicítkou. Scény bez smyslu, trapné vypointování, průjem televizních ksichtů a hle, Petr Novotný ještě žije a dokonce ani neumí hrát. Anetiny a Evininy kozy byly asi jedinej důvod těch dvou kašparů napsanejch do režisérů přiblížit se co nejblíže k nim. Moje domácí video na VHS z Korfu bylo lepší než toto. A to mě bylo 15let!! Bože..... :o -10% ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ten film je špatný, ale člověk se u toho chtě nechtě směje. Jeho velkým plus je, že je špatný záměrně a na nějaké intelektuální filosofické přesahy si ani nehraje. Popravdě, kdyby se tak vehementně všichni nesnažili tlačit na pilu, aby blbí byli blbí tak, až to tříská nejen dveřmi, ale i nosnými zdmi, kdyby nezvladatelný rozmazlený frocek nebyl tak extrémně nechutný, až by to bylo jemu samotnému nepohodlné, kdyby ty blondýnky byly trochu lépe rozeznatelné, kdyby ta zápletka s homosexuálem zamilovaným do ženy a s nadrženým milionářem byla nějak (neříkám lépe, ale prostě nějak) vypointovaná, mohl by to vlastně být docela průměrný film. Takhle je to primitivní slátanina o tom, že ... no ona je to primitivní slátanina, která v podstatě ani o ničem není. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Karikatůře dělat karikatůru? Ano Magnousek se po trilerech, detektivkách a gerentošpíně rozhodl dělat komedii o modelkách. Vizuál je standartně holomrdka, tak jak to Magnousek piloval snad už v minulým životě. Co je na téhle sakra bídě nejhorší, je to, že si v některým momentech, hlavně díky některým zkušeným hercům říkáte, že to není zas tak hrozný...... Ale je. Je to ještě o level levnější, než Troškovy bábomrdky a Magnousek je na to jak se nepatří hrdý. Zkrátka podívaná pro lidi, kteří při sledování nepřemýšlí, ale jenom tupě čučí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)
  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)

Reklama

Reklama