Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Red i FBI je Alexanderu Kirkovi stále blíž. Kaplan opatruje Toma i Agnes, protože po nich jdou Kirkovi muži. Tomovi se s pomocí Kaplana podaří i s Agnes uprchnout z USA na Kubu. To ale rozzuří Reda, protože zjistí, že ho Kaplan vlastně zradil. A navíc Toma i Agnes pronásleduje na Kubu i Kirk. Kaplan prozradí Reddingtonovi, že Liz je pořád naživu, že s její smrt byla nahraná proto, aby byly Liz i Agnes chráněny před ním samotným. Reddington cestuje na Kubu, zde ale najde pouze prázdnou vilu a poházený nábytek. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nečekám, že si ušpiníte své ruce ilegální ropou." Redova zdržovací objednávka v bistru byla dokonalá, ale o to tu nešlo. Šlo tu o to, že někdo je mrtvý o dost míň než by měl. Kdo to říkal? Já jsem to říkal. Dělat z diváka debila zabitím hlavní hrdinky se zkrátka moc nepovedlo, ale další rodinná pouta vznikají a situace je dost otevřenější než by po skončení série měla být. ()

yvona odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké zklamání. Telenovely nesnáším. V příbuzenských vztazích jsem se přestala orientovat od chvíle, kdy se objevil záhadný děda, mrtvá matka, ztracený syn a vstávání z mrtvých se stalo pravidelnou součástí téhle série. Odpad. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama