Reklama

Reklama

2AM: The Smiling Man

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 4 min

Režie:

Michael Evans

Scénář:

Shun Otsubo

Kamera:

Tom Hinueber

Hudba:

Matt Hanks

Recenze (32)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Výborný atmosférický kraťas, hltal jsem ho od začátku do konce, usmívající se chlap vážně má něco do sebe. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Určitě nezáviděni hodná situace a být v roli hlavního hrdiny, tak beru nohy na ramena ! Smilling Man je celkem dost creepy postavička. Škoda, že tak krátké, ale atmosféra funguje. 6/10. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle jednou nad ránem vracel rozesmátý pán v nažehleném obleku s vlasy Bena Afflecka z filmu Argo a asi vyhrál Jackpot anebo se kvalitně zlil v jednom z místních barů, v horším případě si dal fet., protože měl legrační až poněkud nekoordinované pohyby a dokonce to vypadalo na nějaký pokus o taneční kreaci. I vyhlédnul si mladíka, který světe div se, se nad tím individuem pozastavil a z ne zcela zjevných příčin neodkráčel domů, ale nějak s ním začal laškovat. Pochopitelně se nic nestalo. Jestli se ptáte jestli tohle setkání přežil, tak přežil, ale mě tím okradl o čtyři minuty života, protože koukat se na takovou obr píčovinu bez náznaku jakékoliv atmosféry, nápadu či snahy o šoking rozuzlení aby jeden pohledal. Režisér Michael Evans by měl pouvažovat o jiné práci než je režie, protože i jeho krátký snímek je ukázkou dokonale nepobraného talentu a ještě měl tu drzost z toho dělat událost mezi krátkometrážními snímky. Aby svoji nemohoucnost zachránil, vlepil do závěrečných titulek informaci "natočeno podle skutečné události". V tom případě by měl ještě vložit info co to bylo za žánr a přidat manuál, jak k němu přistupovat. Na horor to byla totiž fakt slabota. Přemýšlel jsem, že za Paula Foltze dám hvězdičku, ale to bych tuhle debilovinu v podstatě chválil. Takže dneska je to bez hvězdičky. A s nočními kolemjdoucími se srát nehodlám a ještě méně se špatnými režiséry a jejich nic neříkajícími počiny. Mé hodnocení: 0% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nic nečekaného či děsivého se v žádném případě nekoná. Zažil jsem horší návraty z hospody ve 2 ráno... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Podobně usměvavých a „trsajících“ magorů taky potkávám mraky v sobotu ve dvě ráno, když se vracejí z hospody, nebo diskotéky. Někdy i později. Nevím na mne to nějak závratně nepůsobilo, snad jen ta hudba byla dobrá. Chyběla mi tam pořádná akce ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Hudba, atmosfera, strih - funguje super. Ale konec to zabil, alespon pro me, u takovehle horrorove hricky proste clovek ceka nejakou vyraznou pointu... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

HahAha-ti amíci jsou fakt retardovaní....Vždyť to je normální Silly Walk :D..Z čeho britové udělají nestárnoucí komediální skeč, z toho v USA udělají čtyřminutový horror......Na mě nefunguje-musel jsem se smát jak si to ten Disko Stjů špacíruje na ranní směnu na ministerstvo silly walku. :D ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

CHybí mi tu závěrečná pointa, ale pokud by šlo o jednu scénu z hororu, tak musím říct, že bych ho chtěla vidět. Žádná krev, žádná zbraň, jen samý psycho teror. Jop. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo :-D týpek co hrál usmívajícího se muže si parádně vyhrál s pohyby a působil doslova creepy. Takovéhoto pacoše potkat ve dvě ráno, tak se většina lidí zakousne do stromu a bude dělat suchou větev. Parádní atmosféra, skvělá kamera a opravdu obrovské plus za volbu do role usmívajícího se chlapíka. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jedno musím uznať, bolo to pekne nakrútené a malo to aj slušnú atmosféru. Dokopy mi to síce nič nedalo, nejaká tackajúca fetka ma vôbec nebavila, ale miestami to malo grády. Hlavne keď som to pozeral v krčme z holkou ktorá má panický strach za takýchto filmov. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nočným mestom kráča mladík,ktorý stretne usmievajúceho sa muža. Jeho neprirodzený úškrn neveští nič dobré...No, v mojom nočnom meste stretnete aj horšie vyzerajúce tvory. ()

Reklama

Reklama