Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

HanaM. 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte něco věrohodného, inteligentního, nebo dokonce, ze života - rozhodně nechoďte na Sex v Paříži. Po celou dobu sledování se mi na mozek drala provařená zkratka - WTF? Přesto - rozhodně jsem se nenudila, dost jsem se zasmála, několikrát hodně zčervenala a ještě jsme s kolegyní stihly zdrbnout Vanessu Paradis (ta mezera mezi zubama je vážně hnusná), Isabelle Adijani (má tolik botoxu, že by ji člověk ani nepoznal), zato Laetitia Casta je pořád rozkošná. Tohle a sklenka vína mi na fajn odpoledne stačí. ()

jadran90 

všechny recenze uživatele

Francouzská Láska nebeská pro ženy, obrovské zklamání pro všechny. Jedna nesympatická ženská vedle druhé. Pořád jsem si říkal "Je to ta z té blbé scény nebo ne?". Jejich příběhy jsou ploché jako hrudník desetileté dívky, nebo nemají koule jít do hloubky, překvapit, použít mozek. Muži jsou tu jen ovečky, které ovšem mohou za globální oteplování. To byl nejlepší vtip, bohužel hned v úvodu. No a všimněte si, jak nerovně se zde zachází z mužskou a ženskou nevěrou. Kravina. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slyšela jsem Vás na záchodě a pak ty Vaše prsa ... jsem z Vás vedle." V Paříži patrně dotáhli sexuální svobodu k naprosté dokonalosti. Souloží tu každý s každým bez ohledu na věk, stav, pohlaví, barvu pleti, původ či velikost tetování. Tak se mi to líbí. Tedy samozřejmě teoreticky, protože prakticky by z toho každý člověk vyznávající rodinné hodnoty patrně zešílel. Tady se prostě splašily hormony úplně všem a bylo jich tolik, že jsem občas dumal nad tím, která tohle zase je a jaký problém řeší. No nic. Nakonec to nějak dopadlo, náznaky ženské nahoty mne přiměřeně uspokojily a ukecaný vibrátor mne přemluvil k udělení alespoň dvou hvězd. ()

fafejt001 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně hloupý překlad . . . . LEČ Holky se sešli v dobré partě a rovněž kluci si v tomto filmu něco najdou . Já myslím , je to hřejivý filmeček . Tak holky , hrrrrrr na něj . Pobavíte se , myslím , že solidně . A TEDˇ VÁŽNĚ , je to hloupý , slabý , bezduchý , zbytečný film . . . ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $12,215,000▐ trefná komédia plná vyhrotených ale zábavných scén, Francúzi sa púšťajú v poslednej dobe do takých háklivejších tém či už telesná vada(Nedotknuteľní), sex a vzťahy alebo rasová motivácia(Čo sme komu urobili?) a v celku vedia sa v tom nájsť, dokážu to vyvážene podať /60%/ ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama