Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratrský spor se vyostřuje. Probační úředník Ray přišel o svou práci, proto se rozhodne Emmita vydírat. Situace je ale mnohem horší, než se zdá. Bezradný Emmit totiž musí čelit také démonickému Vargovi, který je schopen čehokoliv. Policistka Gloria prověřuje podezřelou shodu jmen a dává dohromady souvislosti, které vedly k vraždě jejího otčíma. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikki a Ray přišli s dalším "dokonalým" plánem, byl opět o něco "lepší" než ten předchozí, Sy zažil mnohé nové věci a děj byl pro mě velice zábavný. V. M. Varga je magor až na půdu a jeho kozák zajímavě filozofuje. Kdo by to do něj řekl? Jen jsem jaksi nepobral ten závěr, čekal jsem přece jen definitivnější řešení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetci kujú pikle, až sa im z kešiek práši. Dokonca aj nejaký ten finančný kontrolór. Jediný, kto je v pokoji, je miestny prihoretý šerif, ako sme si už v tomto seriáli zvykli. A tentokrát je na rozdiel od Boba Odenkirka aj husto nesympatický a ako mačo tupec aj vyzerá. Ale jeho patetické preslovy sú celkom vtipné, len by som pri ich prezentácii nechcel byť v koži jeho zamestnancov. Čaká nás vtipný čiernohumorný úvod a naopak veľmi drsné finále, kde vám príde ľúto aj istej zápornej postavy. ()

Reklama

Johny203

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už od začiatku série ma trápi jedna vec a tou je, že sa do udalostí zamotali postavy, ktoré nie sú vyložene záporné, narozdiel od sérií predchádzajúcich, a že ich čakajú poriadne krušné chvíle. A práve v tejto epizóde zažili tých sračiek priehrštie, a z toho záveru, mi ostalo zle. Preto túto epizódu ani neohodnotím. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Thewlis je šialenec. Jeho psycho hry seriálu dodávajú potrebnú šťavu, ktorú tu nič nedokáže tromfnúť. Len Goran Bogdan mu zdatne sekunduje. Príbeh je epický, len riešenie problému v závere epizódy, keďže nie je definitívne, mi nepríde efektívne a nemá pre mňa logiku. Len tú, že to tak chceli scenáristi, aby sa dej potrebne zamotal. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama