Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme opäť jeden film z toho dokonalého sveta, kde stačí ísť na jedno rande a sex je istý, kde sa o ničom inom, ako o sexe nerozpráva a kde aj podpis dôležitého kontraktu musí sprevádzať pokec o....sexe. Môžete namietnuť, že veď také sú aj z tej najlepšej éryAllenove filmy, lenže tie majú v sebe istú nadsázku, ktorú cítite už pri pohľade na nedokonalého Woodyho a pri vypointovaných dialógoch. Sleepeing.... sa snaží tváriť ako veľmi indie vzťahová pohodovka, lenže nakoniec je iba vykonštruovaným kalkulom. Oceňujem, že Sudekis a Brie nie sú typickí krásavci a že vyzerajú ako každý druhý na ulici, ale svojimi rečami túto autentickosť nepotvrdzujú. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu bylo Sleeping with Other People fajn, a to především díky Sudeikisově komediálnímu herectví a vzájemné chemii mezi ústřední dvojicí, ovšem na stranu druhou se hlavní hrdinové chovali ve jménu svého přístupu "přitahujem se jak sviňák ale budem jen kamarádi" totálně nesmyslně. Přesto mě Sudeikis s Alison Brie docela pobavili a jako žánrovou odpočinkovku na sobotní odpoledne bych je klidně doporučil. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak děsivě nevýrazná rom-kom, která se jenom zařazuje do dnes populárního trendu "mluvíme hodně o sexu, hahaha..." Kamarád taky rád, Hlavně nezávadně, Láska a jiné nezávislosti - už jenom ty české názvy řvou "jsem šedý průměr" do světa. I když musím uznat, že zdejší chemie hlavních přestavitelů je výborná a jejich komediální školy (SNL, resp. Community) si je mohou hrdě připsat na seznam úspěšných absolventů. Škoda, že postavy jsou naprostí vztahoví psychopati. Pokud hledáte nedávný film v tomto subžánru, odkáži vás na Two Nights Stand, který dokázal nudnou premisu utáhnout výběrem skvělých herců. 60 % Osobní poznámka: Amanda Peet stárne do krásy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Už zase platí, že sympatický cast rovná se polovině úspěchu, čemuž se ostatně v rámci žánru romantických komedií ani nelze divit. No a funguje to, byl jsem zabouchlej od první flashbackové scény... Je taky hodně fajn, že se příjemně dramatickému příběhu dá věřit a je z něj cítit spíš lidskost než cucání růžových zápletek ze scénáristova prstu. Dle nálady holt Sudeikisovo hledání dokonalé kámošky klidně dokáže člověka rozložit. Romantici, berte. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka toho, jak moc úspěch podobných filmů závisí na hlavní dvojici. Sleeping ith Other People nenabízí nijak originální scénář a vlastně nepřináší vůbec nic nového, ale díky Alison Brie, Jasonu Sudeikisovi a prostředí New Yorku se na to stejně moc příjemně kouká. Pochvalu zaslouží i dialogy, místy nějaká vtipnější scéna a celkově pohodová atmosféra. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama