Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jestli se vám třeba líbily filmy jako Když Harry potkal Sally nebo S láskou, Rosie, pak byste si určitě neměli nechat ujít i tuto romantickou komedii. Námět o dvou lidech, kteří se znají léta a snaží si namluvit, že k tomu druhému nic necítí, asi nikdy neomrzí. Člověk sice předem tuší, jak to asi dopadne, ale to nebrání tomu, aby si film náležitě užil. Zde jsou k tomu předpoklady více než dostatečné - herecké obsazení funguje na jedničku (Jason Sudeikis je velký sympaťák a Alison Brie neuvěřitelně sexy), dialogy jsou velmi vtipné, a film si drží velmi živé tempo, díky němuž těch 101 minut uteče jako nic. Některé scény jsou hodně silné a za sebe bych skoro neměl problém jít na plné hodnocení. Skvěle jsem se pobavil, zamiloval se do Alison Brie a dojal se z nádherného konce - všem fandům žánru doporučuji všemi deseti. UPDATE 21.5. 2017 - Na druhé zhlédnutí už mě to tak nebralo. Už samotný začátek je neuvěřitelný trapas, když 39 letý Jason Sudeikis hraje vysokoškoláka (!) - bez jakéhokoli líčení, jen s trochu jiným účesem, než má pak později v "dospělosti". Alison Brie je mladší, roli studentky jí tak člověk věří víc, ale stejně - hrát v 32 letech vysokoškolačku, to je prostě trapas. Když se následně film přehoupne do současnosti, s jistou nelibostí jsem seznal, že je to místy strašně povrchní, že je mi Jason Sudeikis strašně nesympatický (nechápu, jak jsem zde mohl kdysi napsat, že je to sympaťák), a že je to celé dokonale předvídatelné - 99,99 % romantických komedií skončí stejně, i naprostej debil by tak musel poznat, jak to předem skončí. Nově mě tam štvaly i nejrůznější narážky na americké reálie, u kterých jsem se nechytal - prostě jsem nepoznal, o čem je řeč. Závěr mi ale přes všechny tyto výtky stejně zase přišel dojemný, jako když jsem to viděl poprvé - a to je ten moment, kdy člověk tomu filmu odpustí všechno to, co ho předtím štvalo. Takže na původním hodnocení nakonec asi netřeba nic měnit. ()

Vitex

všechny recenze uživatele

Nekonečné plkání o sexu, jakoby to byla ta nejzásadnější věc ve vesmíru. Ale vlastně - proč ne..? Nic moc fascinujícího, na druhou stranu to ani ničím moc neurazí. Když mi kamarád, co seděl o pár sedadel dál, napsal SMSku, jestli nejdem radši ven na kafe, bez těžkého svědomí jsem z kina v půlce filmu odešel. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších oddychoviek o vzťahoch-nevzťahoch, o postavách ktorým prajete šťastie, hoci majú viacej múch než pozitív. Zasadenie do New Yorku ideálne, takto to holt vo veľkomestách funguje - sexu môžete mať habadej, ale pevný pekný vzťah je nedostupný. Sympatická, prirodzene hrajúca dvojka, úprimné a trefné dialógy bez servítkov. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Tohle je má představa o filmu, u kterého si chci odpočinout. Je to v podstatě Když Harry potkal Sally dnešní doby. Je to vtipné, je to hodně otevřené a v mých očích se to drží na té hraně trapnosti, kterou mnohé podobné komedie překračují. A Jason Sudeikis s Alison Brie tvoří nečekaně sympatický pár, kterému jsem chtěl a musel fandit. 7/10 ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská komédia, kde sa máme smiať na výrokoch ako "sex je ako heroín", "strčil som si do zadku muesli tyčinku", "hovorila si o análnom panestve? alebo "on to hovorí, lebo ho otec zneužíval". No hahaha, to je fakt silná romantika. Hovorí sa tam len o sexe ale samozrejme len tým vulgárnym spôsobom. Na druhej strane každý súloží výlučne oblečený. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama