Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Moderní romantická komedie dle mého gusta. Sice disponuje pro žánr typicky předvídatelným příběhem, ale jednotlivé zákruty po cestě k onomu očekávanému konci působí celkem svěže, především díky scénáři, který působí často velmi upřímně a jako ze života, kdy se nebojí tvrdších momentů a vztahových pravd a nechodí daleko ani pro sprosťárny a další peprnější prvky. K tomu si připočtěte sympatické herce a je jasné, že Milenci těch druhých jsou velmi povedeným snímkem o kterém by mělo vědět více lidí. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tyhle komediální vztahovky odehrávající se v prostředí New Yorku fakt můžu. Jason Sudeikis si mou oblibou už dávno vybojoval, za to Alison Brie se mi líbí víc a víc. Je to hodně ukecané, dost vtipné, ke konci i trochu dojemné. Ale je to i 100% dějová šablona, takže kdo chce vidět něco originálního, tady asi moc nepochodí. ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka toho, jak moc úspěch podobných filmů závisí na hlavní dvojici. Sleeping ith Other People nenabízí nijak originální scénář a vlastně nepřináší vůbec nic nového, ale díky Alison Brie, Jasonu Sudeikisovi a prostředí New Yorku se na to stejně moc příjemně kouká. Pochvalu zaslouží i dialogy, místy nějaká vtipnější scéna a celkově pohodová atmosféra. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits o pár let starší s míň sexem s kujva roztomilou Alison Brie, která si tu hvězdu navíc asi zaslouží. Sudeikis hraje správnýho řízka plnýho dobrých i špatných hlášek, Brie naopak zoufale pitomou holku s rozumem někde na půli cesty, a i když to tak chvíli nevypadá, neamericky americký konec přeci jen vyhraje. Jo a Adam Scott si to neskutečně dává! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zbytečnější než desetiminutová pauza v práci, ve které vám zabere dvě minuty cesta do jídelny, dvě minuty fronta na kafe, dvě minuty záchod a dvě minuty cesta zpátky. Zbývající dvě minuty můžete třeba žvandat o sexu a dohrabete se k tomu samému, co Lainey s Jakem došlo až po dvou hodinách. Bez nápadu, bez humoru, bez sexu, bez hvězdiček bos, natlouknul si Headland nos. Jediná atrakce, která rozblikala moje kontrolky, byla krásná Amanda. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama