Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jay Oliva jako vždy nezklamal. A přestože Batmana zde bylo jen pomálu, tenhle drsnější a dospělejší animák rozhodně nenudil. Akce i animace byly solidní, příběh taky nebyl nejhorší a na to, že filmy o záporácích zas tolik nežeru, mě tohle dílko docela nadchlo. A to je asi tak všechno, co jsem k tomu chtěl říct. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi po děsně průměrném Son of Batman dost spravilo chuť. Chyby se ti určitě najdou, začít můžeme už od názvu, protože Batman tu má hodně vedlejší roli. To ale příběhu vůbec nevadí, protože tým villainů skvěle funguje. Z celé Suicide Squad je rozhodně nejlepší Deadshot. Nechtěl bych se mu připlést do cesty, ale na paty mu šlape skvěle šílená Harley Quinn. Škoda, že zbytek z týmu nedostal tolik prostoru. Jinak děj odsýpá a nenudí. Takže 83 % ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Stydím se dost, že mám za sebou z animované stáje DC stále jen pár kousků vzhledem k tomu, jaké povedené podívané to povětšinou jsou. Jejich největší výhodou oproti hraným verzím je schopnost a možnost tvůrců obsadit do co nejkratší stopáže co nejvíce slavných komiksových postav bez toho, aby se museli ohlížet na práva či náročný casting. A je velká škoda, že pokusy o hrané adaptace házejí na celý DC vesmír takový stín, kvůli jeho nabušeným záporákům a drsnějšímu přístupu jej mám totiž mnohem raději než Marvel. [viděno na HBO GO 25.2.2021] ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv má tenhle animák v názvu Batman. Tak o Batmanovi vůbec není. Za celý film se tam totiž Batmen ukáže jen minimálně. Za to celou dobu hrají hlavní housle členové Suicide Squad. Abych pravdu řekl nemyslel jsem si, že by mě mohl film jenom o záporácích bavit. A opak je pravdou. Tenhle animák splňuje všechno co by měl správný animák mít. Ať už jde o skvělou animaci, dobře zvolenou hudbu, vynikající akci nebo parádní dabing všech představitelů. Assault on Arkham... Ano tenhle film je ve stejném universu jako Arkhamská herní série, konkrétně se odehrává 2 roky před prvním dílem... ode mě získává 5* 93%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Suicide Squad: Assault on Arkham bol zrejme počas produkcie premenovaný na Batman: Assault on Arkham. Respektíve režisér si zle prečítal názov a až časom zistil, že točí film o Batmanovi. Čo vôbec nevadí, ten Batman je tam akosi navyše. Prepadovku som si slušne užíval, bohužiaľ mi tu dosť liezol na nervy Joker a dostal tu teda veľmi slušný priestor. Ak by som nemal problém s animáciou týchto DC animáčov, nemal by som problém ani s hodnotením. Skôr za štyri, ale predsa len Návrat temného rytiera ako celok je o priečku vyššie. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)
  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama