Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (787)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Židia Seth Rogen a Evan Goldberg už majú na svedomí nejednu kontroverznú komédiu a rozhodne sa ani tentoraz neboja zájsť do extrému. Animovaný film im navyše poskytuje ešte širšie pole pôsobnosti. Než divák zavíta na stiahnuté Sausage Party, určite by si to mal dobre rozmyslieť, pretože toto je snímka, ktorá vás bude baviť buď naozaj veľmi, alebo ju potopíte. Tak ako tak, určite na ňu nezabudnete. El Pičifuk je nezabudnuteľná hláška. V komédii sa stále niečo deje a do hodiny a pol sa toho vtesnalo naozaj veľa. Škoda, že uvidíme toľko vyložene lacných scén, ktoré sú neoriginálne, prekvapivé a pobavili by jedine značne pojašených pubertiakov. A neuškodilo by pridať ešte pár kvalitnejších vtipov, určite by potom snímku mal šancu potešiť širšiu skupinu divákov.Takto ju mnohý ofľusali nízkym hodnotením a to je škoda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se královsky a Rogenův zatím nejlepší film. Mluvicí jídlo mě fakt dostalo a závěrečné sexuální inferno vejde do dějin. Neumím si představit jakou prdel museli prožívat herci při natáčení a následném dabování. 85% PS: S odstupem vnímám že film je mnohdy zbytečně sprostý, i když se zde zrovna nic neděje. Pičfuk je fajn, pár scének luxus, vede vaření, kdy jídlo přichází o veškeré iluze. Ale reprízou se přecejen vytrácí ten moment překvapení a občas je to prostě slabší. 60% ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

U mě hodně přes čáru. I proto jsem překvapen, že dojmy, které ve mě tento snímek zanechal jsou spíše pozitivní. Je to hodně ostré, trapně vulgární, ale v tom všem špatném se dokáže vyloupnout velká spousta vtipných momentů. Navíc se Buchtám a klobásám nedá upřít, že se opravdu neotřele věnují dost vážným problémům a dokážou o nich trefně referovat. Takže trošku se stydím, ale líbilo se mi to. Navíc je to těžko zaměnitelné s čímkoliv jiným a bude dost těžké určité scény vyhnat z hlavy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších nápadů posledních let. Rogen/Franco/Hill nám servírují opět jejich tradiční zvrhlý a vulgární humor, který nelze nemilovat. Líbilo se mi, jak zde vystihli problémy i ze dnešní doby od náboženství, rasismus po šikanu. Závěrečný grupáč je highlight celého filmu. Uvažoval jsem o 5*, ale bylo zde pár hluchých míst, což sráželo tempo, ale solidních 80%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Výborný... Světovej rekord v počtu sprostejch slov za hodinu a půl dost suverénně padnul, no a mě by zajímalo co jako dál? Hrubýmu pytli hrubej komentář, takže - kdybych pomazal celuloid sračkou a nacpal ho do promítačky, objeví se na plátně přesně ten samej film jako Rogenova zbrusu nová připomínka toho, že půdorys tunelu Blanka byl inspirován rentgenem jeho hlavy. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Z účtenky se můžeme dozvědět, že Frank (Seth Rogen) stojí 4 dolary a 20 centů. Číslo 420 je častým odkazem na kouření marihuany, kterého je Rogen velmi zapáleným propagátorem. (NIRO)
  • Na automobilu jednoho z prodejců je dvakrát během filmu jasně viditelná nálepka Dixar. Z jaké společnosti na výrobu animovaných filmů si tímto tvůrci utahují, je asi jasné. (Jaroslaf)
  • Scéna, ve které vypadnou potraviny z nákupního vozíku a zvedají se ze země, je inspirovaná úvodní scénou válečného filmu Zachraňte vojína Ryana (1998). (KillHurt)

Reklama

Reklama