Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (786)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Začněme otázkou. Líbil se vám This is the End (Apokalypsa v Hollywoodu)? Pak je takřka jisté, že se vám bude líbit i Sausage Party. Tohle je totiž další z řady filmů Rogena, Franca a spol. typu "nechápu, že nám na to Sony dalo peníze, tak si aspoň užijeme nehoráznou prdel". Za úžasné muzikálové číslo od oskarového Alana Menkena, za nespočet naprosto kulervoucích scén (Terminátor, tampon!), za překvapivě kvalitní animaci a (už tradičně) geniální výběr známých šlágrů napasovaných do naprosto úchylných situací si film zaslouží krásné čtyři hvězdy. I když se i přes svou relativně krátkou stopáž chvílemi zbytečně táhne (ona teologická alegorie tvůrcům bohužel trochu přerostla přes hlavu), za tu odvahu pustit něco tak zvráceného do kin, speciálně tu závěrečnou hromadnou scénu, ze které byla cenzory údajně vystřihnuta jen necelá vteřina (!!!), přidávám pátou hvězdu. ()

Reklama

leila22 

všechny recenze uživatele

Od tejto partičky som čakala viac , viac vtipných scén, viac zvráteností, viac uchýlností ,proste kvalitné animované psycho so sexuálnym podtónom. Smršť nadávok z úst celkom originálne zanimovaného jedla mi nestačila na to, aby som sa nejak výnimočne bavila a to som navyše sedela pred veľkým plátnom. Posledných desať minút však začala poriadna párty, na čo som sa rýchlo prebrala a konečne ma to začalo skutočne baviť. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Konečně jsem se dočkal dne, kdy byl stvořen animák výhradně pro dospělé. Trapné vtípky pro nejmenší z nejmenších se neobjevují a moje velmi kvalitní neurony se radují. U žádného animáku jsem se doposud takovým způsobem nenasmál. Trošku se bojím zde zanechat 5 hvězdiček, protože by to mohlo leckoho dovézt k myšlence, že tu a tam používám jídlo válcovitého tvaru k mnohem více činnostem než je pouhá konzumace. Velice úchylná podívaná, při které moje puritánská duše uronila nejednu slzu. Tvůrcům kreativita rozhodně nechyběla. Během psaní scénáře i během samotné tvorby bylo jistě zkonzumováno nemalé množství drog všech vůní, barev a účinků. Ze scénáře je dost cítil Seth Rogen. Ostatní pány přečtené nemám. Opravdu neskutečně hravá záležitost, která s obrovským nadhledem využívá všech možných stereotypů současnosti při zobrazování pokrmů a jejich vzájemných interakcí. Dost se mi líbilo zobrazení toho, když se lidé pokoušeli zabít jejich papání. Úplně nejlepší je ovšem samozřejmě závěrečný potravinový grupáč. Kdybych byl na snímku v kině, tak bych netušil jak se mám tvářit a kam se mám dívat. Dost šílená záležitost. Dokonce i konečně vyplula na povrch skutečná orientace Edwarda Nortona. Lepší 4 hvězdy. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud prskáte smíchy spíš u South Parku než u Pixaru a radši pohoníte u mezirasový bukkake než sledovat Danielu Steel, Buchty a klobásy budou přesně pro vás. Tohle je totiž zvěrstvo, který neuvidíte ani v lecjakym HC pornu. Pokud čekáte, že vulgární mluvou to začne a pojídáním hlavních hrdinů skončí, tak jste pěkně na omylu. Nápady se to tu opravdu hemží. Kde jinde uvidíte postavičky, jako jsou nadrženej pičifuk, co po vykouření džusíka dostane chuť na krev, rozšlapanou žvejku na vozejku ala Stephen Hawking, bagetku vyžadující do sebe zasunout nějakej ten párek a třeba i tu Milfku s viditelně zařízlou kundou. Samozřejmě nesmí chybět pár citací jinejch filmů (třeba Zachraňte vojína Ryana, Terminátor 2 a jiné). A když filmu ke konci už pomalu dochází dech, totálně vás oddělá závěrečnej grupáč, kde kromě všemožných polízanic, šukaček a znásilňovaček dojde i na slaninu prstící plísňák. Tak tak, zkrátka drsná zábava, nic pro jemný dušičky. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Premiéra byla odsunuta z  3. června 2016 na 12. srpna 2016, aby se zabránilo souboji s filmem Popstar: Vše pro slávu, který měl premiéru 3. června 2016. (Maulincio)
  • První americký počítačově animovaný film označený přístupností R (mládež do 17 let smí do kina pouze v doprovodu dospělého). (Maulincio)
  • Na automobilu jednoho z prodejců je dvakrát během filmu jasně viditelná nálepka Dixar. Z jaké společnosti na výrobu animovaných filmů si tímto tvůrci utahují, je asi jasné. (Jaroslaf)

Reklama

Reklama