Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (787)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příliš nejsem fanda Rogenovo harému, ovšem viděl jsem spoustu jeho filmů a asi jsem se více u žádného nebavil tak, jako Sausage Party v naprosto brilantním českém názvu. A i když jsem hodně balancoval na pomezí čtyř a pěti hvězdiček především proto, že cca prostředek je poměrně hluché místo s málo frekventovanými vtipy a nejspíš jsem čekal příliš moc. I tak to ale velmi bohatě vynahradí zbytek filmu, u kterého garantuji, že nic co by se jen vzdáleně tomuhle přisprostlému animáku podobalo zkrátka neexistuje. Zkrátka trefa po všech směrech. PS : Nevím jestli je náhoda a je to skutečně přesné, ale ve Vlkovi z Wall Street se objevilo slovo fuck 506x a zde prý také, ačkoliv za poloviční dobu..9/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Občas: trapné a přehnané. Většinu času: sprosté, přímočaré, sprosté, vtipné, sprosté a originální. Neustále: sprosté. Ve výsledku opravdu ujetě vtipné a zvrácené. Líbí se mi, jak na první pohled povrchní komedie s až pubertálním humorem dokáže mít rozměr, ať rasově politický nebo náboženský. PS: film, co vám změní pohled na nakupování v supermarketu a vaše rozmluvy s potravinami budou pro ostatní nakupující velice bizarní (prokázáno i bez perníku) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdyby se jednalo o vtipný nekorektní animák, tak to určitě ocením. Jenže to by Seth Rogen nesměl tak moc hulit při psaní samotného scénáře. Některé momenty sice mají nápad, ale ve většině případů bych asi musel bejt zhulenej úplně stejně, abych se mohl vůbec začít smát. Nechutnost střídá úchylnost. Vtip chybí a jedinej opravdu vysloveně zlomovej moment je v samotném závěru, který by dokázal ocenit snad akorát tak Markýz de Sáde. A to ještě v případě, že by byl párek v americké sámošce. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Stephen Hawking by se asi nestačil divit a proto mu to neříkejte. Nejlepší postavou je Gum, protože vynalezl Stargate a po průstřelu se dokáže zcelit jako T-1000. MALE ROBOTIC VOICE: „Perhaps I could be of some assistance. I am Sorbitol, Malitol, Xylitol, Mannitol...Calcium Carbonate, Soy Lecithin...Vegetable-Derived Glycerin and Talc. But for expediency's sake, you can call me...Gum.“ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Film se odehrává 4. července, tedy na americký svátek Dne nezávislosti. (Maulincio)
  • Ve městě Concord byl před promítáním zcela přístupného Hledá se Dory (2016) omylem puštěn trailer tohoto filmu, což nejedno dítě nepochybně zaskočilo. (Melcoiro)

Reklama

Reklama