Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (791)

Dudek 

všechny recenze uživatele

U mě hodně přes čáru. I proto jsem překvapen, že dojmy, které ve mě tento snímek zanechal jsou spíše pozitivní. Je to hodně ostré, trapně vulgární, ale v tom všem špatném se dokáže vyloupnout velká spousta vtipných momentů. Navíc se Buchtám a klobásám nedá upřít, že se opravdu neotřele věnují dost vážným problémům a dokážou o nich trefně referovat. Takže trošku se stydím, ale líbilo se mi to. Navíc je to těžko zaměnitelné s čímkoliv jiným a bude dost těžké určité scény vyhnat z hlavy. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ať už si o tomhle kdo chce myslí cokoliv, jisté je, že se jedná o dost velký úkaz, neboť natočit Rkový film o tom, jak nebohé jídlo věří, že si je po pobytu v regálech odnese božstvo (lidé) do jakéhosi ráje a tam... A mě se to docela líbilo, byť si dovedu představit asi mirádu věcí, které by se dali vylepšít, ale hrozně mi to připomíná South Parkoidní Peklo na Zemi - také zhovadilost plná infantilního a sprostého humoru, která má v sobě má kritiku čehosi, v tomhle případě slepé víry v cokoliv. Naanimováno to bylo relativně dobře, humor zasáhl černou jak kdy a průměr to není u mě díky poslední patnáctiminutovce, která je [Zcenzurováno ústavem pro etiku internetových komentářů] ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce celovečerního South Parku pro dobu pixarovou. Stejně dobře promyšlené a natočené dobrá pixarovka a se spoustou skvělých drsných fórů (masakr v kuchyni! Hawking! Hitler!), zdaleka nespoléhající jen na záplavu vulgarit. Doufám, že rodičů, kteří to omylem pustili svým dětem, bylo co nejvíc. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Výborný... Světovej rekord v počtu sprostejch slov za hodinu a půl dost suverénně padnul, no a mě by zajímalo co jako dál? Hrubýmu pytli hrubej komentář, takže - kdybych pomazal celuloid sračkou a nacpal ho do promítačky, objeví se na plátně přesně ten samej film jako Rogenova zbrusu nová připomínka toho, že půdorys tunelu Blanka byl inspirován rentgenem jeho hlavy. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se královsky a Rogenův zatím nejlepší film. Mluvicí jídlo mě fakt dostalo a závěrečné sexuální inferno vejde do dějin. Neumím si představit jakou prdel museli prožívat herci při natáčení a následném dabování. 85% PS: S odstupem vnímám že film je mnohdy zbytečně sprostý, i když se zde zrovna nic neděje. Pičfuk je fajn, pár scének luxus, vede vaření, kdy jídlo přichází o veškeré iluze. Ale reprízou se přecejen vytrácí ten moment překvapení a občas je to prostě slabší. 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Film stál - na poměry animovaných celovečeráků velmi střídmých - 19 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Premiéra byla odsunuta z  3. června 2016 na 12. srpna 2016, aby se zabránilo souboji s filmem Popstar: Vše pro slávu, který měl premiéru 3. června 2016. (Maulincio)
  • První americký počítačově animovaný film označený přístupností R (mládež do 17 let smí do kina pouze v doprovodu dospělého). (Maulincio)

Reklama

Reklama