Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

Rufete 

všechny recenze uživatele

"And you will never see me coming..." Po skončení třetího Iron Mana jsem si strašně přál víc Mandarina a tady to je. Ze všech one-shotů je tenhle nejlepší, má to humor, dostatečně zajímavou pointu a možná i budoucnost. Mandarin (nebo spíš Trevor) je geniální a naprosto chápu, proč je fanoušky tak oblíbený. Škoda jen, že v tom třetím Iron Manovi neměl větší prostor. Co víc říct, dávám plný počet, protože si to tenhle kraťas zaslouží. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Videné už dávnejšie a musím povedať, že dobrý krok od MARVEL ako ospravedlniť, že takého skvelého záporáka vymenili za chlápka v obleku. Avšak, aj tak zo skutočného hľadiska je škoda nevyužitého potenciálu Bena, naozaj bol v IM3 skvelý. Určite sa MARVEL Mandarina a jeho magické prstene nepokúsi niekedy použiť. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné ve smyslu, že vtipnej je tam hlavně Ben Kingsley. On byl vtipnej už v Iron Manovi trojce, ale tady se mohl aspoň pořádně vyřádit (a jeho záblesk z minulosti v pilotu k seriálu Caged Heat byla už jen třešínka na dortu). Akční chvilka s novinářem se taky velmi podařila a je škoda, že asi nikdy nenatočí, co bylo dál. Taky potěšila přítomnost Justina Hammera (cameo Sama Rockwella), kterej si to aspoň ve vězení umí udělat pěkné, chch. Taky je vtipnej. Celý se to prostě náramně vydařilo. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Novinář Jackson Norris (Scoot McNairy) chce natočit rozhovor s Trevorem Slatterym (Ben Kingsley), jedním z nepopulárnějších zločinců o jeho převlecích za krále mafie. Trevor se nenechá moc pobízet, protože je mu každá špetka slávy dobrá. Jenže vůbec netuší, kdo vlastně Jackson Norris ve skutečnosti je... Ironmana 3 jsem zatím neviděl, ale dle komentářů okolo se docela těším, že tento film přidá Ironmanovi na zajímavosti. Když bych měl hodnotit tento kraťas sám o sobě, tak musím říct že jsem (sice jen slabou čtvrthodinku) bavil více než královsky, a samozřejmě lví podíl na tom má úžasný Ben Kingsley (na druhou stranu, už jste s ním viděli nepodařený film, nebo film ve kterém by on sám nebyl úžasný?). Tento kraťas každopádně doporučuji... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Znovu se Marvel překonal a spolu se sirem Benem Kingsleym, který si zde zopakoval svou, hned po Ghándím, nejikoničtější roli, doručili prozatím nejzábavnější bounsový kraťas. Kdo se trochu vyzná v komiksové mytologii Iron Mana bude nadšený. Závěr pak otevírá dveře do daleké budoucnosti, kde možná kovový muž poměří síly s naštvaným mágem. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén si můžeme všimnout tetování na Trevorově (Ben Kingsley) krku. Jedná se o štít Captaina Ameriky (Chris Evans), ale místo hvězdy má písmeno A symbolizující anarchii. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno