Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Celkem vydařená komedie řekl bych. Taková naivní, ale dobrá. K nějakému tomu odreagování myslím, že tohle je vhodný film. No rozhodně sem se nasmál. Hlavně mě dokázela rozesmát scéna, když ten fotbalový tým hrál úplně první zápas v soutěži. Soupeři se jim smáli a sotva to začalo, tak dali góla a soupeři se ani nehnuli. To mě fakt dostalo. ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Čínský masakr. Viděl jsem asi půl hodiny a dál sem to nezvládl. Bylo to tak "komické", že jsem musel odejít od televize. Brankář chytá kung fu stylem. To může být opravdu možné jen u občanů, kteří mají oči tak nějak ze "šikma":-) Po delší době mě napadlo, že si film pustím na DVD, ale nakonec k tomu nedošlo. A ani mě to nemrzí. ()

Reklama

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Ázijskou kultúrou, keď som mal asi 7 rokov a až doteraz je to jeden z mojich obľúbených filmov. Štýlistická pecka, ktorá prepája drámu, komédiu a lásku k futbalu v jednom. Tento film predstavuje asi všetko čo si človek pod pojmom Ázijský športový film dokáže predstaviť. Je to uletené, vtipné, drsné, ale aj dokáže chytiť za srdce. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu dost rozporuplný film. Jsem zvyklý na kdejakou asijskou „ujetinu“, ovšem tady se střídaly doslova nudné a trapné pasáže s opravdu povedenými, u kterých jsem se nejen zasmál ale i pobavil nad prazvláštní choreografií. Postavy samy o sobě nebyly nejhorší – všichni ti šaolinští bratři a jejich schopnosti + hnusná ale jinak pohledná Vicki Zhao jasně nejzajímavější na celém filmu. Hlavním tahounem samozřejmě bezkonkurenční Stephen Chow a jeho staré botky s „Hello Kitty“. Zavřu obě oči a vlepím tomu průměrné tři hvězdy, ale mám k tomu spoustu výhrad… ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Hong Kong / Čína prežívajú zlaté časy. Rozvinutý komunizmus nivočiaci všetko od ľudskej mentality, cez prírodu končiac u filmovej tvorby. Aj keď si mnohí ľudia myslia, že tento režim tu má úpadkovú tendenciu, nie je tomu celkom tak. Priblížiť si to môžeme na nasledujúcom pseudofilme. Zámerom bolo sparodovať nejakých iných filmových kolegov z tejto brandže, no výsledkom je katastrofálna skomolenina záberov a scén s absolútne amatérskymi nehercami. Pokus ako zabaviť nestranného diváka zlyháva tak do 15 minút od úvodnej klapky. Upotení číňankovia sa naháňajú za loptou a robia vývrtky ako v žiadnom inom filme, seriáli, či priestore vôbec. Predstavte si námatkovo stredový kruh v ňom ležiaceho nuďasa a asi 10 ďalších nuďasov ako sa k nemu približujú hádžuc šmýkačku. Alebo fauly ako kopanec do krku s následým trojitým vrutom. Núdza nie je ani o absurdity šipka do brvna, či salta cez celé ihrisko. Divák sa cíti zvláštne, pokiaľ mu nie je 5 a menej a to ešte urážam opice. Ak to malo vyznieť ako komédia, tak to tak určite nevyznelo, pretože za 17 juanov sa dobrý film určite natočiť nedá. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Na většině území Číny byl film zakázán, protože před uvedením v Hong Kongu nečekal na patřičná povolení. (Morien)
  • Wei Zhao , která ve filmu hraje Mui, v době natáčení neuměla kantonsky, a proto je její postava ve filmu jediná, která mluví standardní čínštinou. (Raztubyl)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama