Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dobrá bejkárna. Ani nevím proč jsem film tak dlouho odkládal. Film je fajn spojením Kung-Fu a fotbalu a ikdyž je to značně přestřelené, tak je to vtipné a velmi zábavné. Fajn záležitost i téměř po 20 letech. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu dost rozporuplný film. Jsem zvyklý na kdejakou asijskou „ujetinu“, ovšem tady se střídaly doslova nudné a trapné pasáže s opravdu povedenými, u kterých jsem se nejen zasmál ale i pobavil nad prazvláštní choreografií. Postavy samy o sobě nebyly nejhorší – všichni ti šaolinští bratři a jejich schopnosti + hnusná ale jinak pohledná Vicki Zhao jasně nejzajímavější na celém filmu. Hlavním tahounem samozřejmě bezkonkurenční Stephen Chow a jeho staré botky s „Hello Kitty“. Zavřu obě oči a vlepím tomu průměrné tři hvězdy, ale mám k tomu spoustu výhrad… ()

Reklama

MrMar 

všechny recenze uživatele

To jsem blázen.. Ač jsem k tomu přistupoval hodně tolerantně, celej film mi přišel jako totální ptákovina. Takhle bych vymýšlel scénáře sportovních utkání tak v deseti letech - Míč letí až se z něj kouří? Dobrá, zpátky už bude hořet a pak trhat zem a čím dál víc a víc... A jestli to má být parodie, tak nevím na co... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zprvu mně to přišlo jako strašná pytlíkovina, ale když jsem se dodíval, zjistil jsem, že jsem se u filmu docela bavil. Velmi se mi líbila hudba, skvěle k filmu seděla, triky byly velmi milé a ani zas tak moc nerušily, příběh byl sice dost o ničem, ale vždyť je to film z Hong Kongu! Příjemná inovativní komedie, osvěžení v záplavě rádoby komedií z USA. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

kung fu hustle sa mi páčilo oveľa viac, čakal som po všetkých tých kladných ohlasoch, ktoré som počul, oveľa väčšia srandu, ostalo to pri pár úsmevných fóroch, ale celkový nápad hodnotím celkom originálne, najväčší problém je asi v tom, že S. Chow ako filmár má problém udržať si žáner a príbeh, preto to je také nejaké rozbité ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V Chowově dalším filmu Kung-fu mela se objeví narážka na tento film. Chow tam narazí na pár kluků hrajících fotbal, vezme jim míč, předvede pár triků, potom ho rozšlápne a zakřičí "Už žádný fotbal!" (Morien)
  • Na většině území Číny byl film zakázán, protože před uvedením v Hong Kongu nečekal na patřičná povolení. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama