Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodný seriál spoločnosti Amazon sa začína v Los Angeles, kde sa osem ľudí, ktorí sa navzájom nepoznajú, ocitnú uviaznutí v garážovom dome vplyvom pôsobenia nadprirodzených síl. V skupinke sa objavujú najrozmanitejšie charaktery – policajtka, klaun, obvinený na úteku, tvrdiaci o sebe, že je nevinný, elitný právnik a jeho pomocník, francúzska herečka, opitý a chlipný Brit a nakoniec veľmi bohatá vdova, ktorej sídlo by sa mohlo stať útočiskom pre všetkých. Nikto z nich totiž nevie aké apokalyptické udalosti spôsobili objavenie síl, ktoré celý svet zmenili v miesto plné násilia a krutosti. (Incantator)

(více)

Diskuze

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Obsahuje SPOILERY Mě se různorodost obsazení právě líbí. Hulvát z Banshee má svůj na nervy lezoucí, ale úsměvný Irský šarm. Francouzsku jsem prvně moc nemusel, ale postupně si mě získala. A nejlepší postava je rozhodně D. Modrej borec na konci mě nepotěšil, ale ani nepřekvapil... Uvidíme, buď se z toho vyklube úplná hloupost, nebo dost dobrý počin.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Keď sa na konci nejakého seriálu nájdete držať sa za čelo a gúľať očami,niečo nie je v poriadku...a nie ste to vy.Ten casting asi robili na ulici,lebo inak si takú zlátanú hereckú čvargu ani neviem predstaviť..v dnešnej dobe,keď je v éteri jasný nástup novej generácie seriálovej tvorby si dovolí niekto natočiť takúto kokotinu..chudák divák!

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

mArtinko5MB

Divácké hlasování už skončilo a píšou na stránkách už brzo zveřejní, který seriál dostal zelenou. Přesné datum ti ale nepovím. :-)

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Doufám, že jo, vypadá to dobře :) i když v podstatě nic originálního, první díl mi dost připomínal Revolution.

Reklama

Reklama