Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddieho plán na ovládnutí světa spěje ke konci. Na pomoc si povolá známé záporáky, jenž Flashovi a jeho týmu kdysi pořádně zamotali hlavu. Barry má na své straně také silné spojence. Budou ale dostatečně silní? (Varan)

Recenze (7)

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaos, chaos a ještě jednou neskutečnej chaos. Vzít záporáky z minulejch řad a přivést je zpátky k životu aby zatopili Barrymu, na papíře určitě vypadalo hezky. Pak se ale objeví na scéně, Cecile jednou zkusí nějakou tu svoji telepatii a Godspeed lehne? Kde je nějaká rychlost? Kde je spolupráce mezi záporáky, kteří mají de facto stejnej cíl? A to co udělali s Eddiem? Hele klidně bych přešel ty hovadiny typu Nora, která kolébá v náručí sama sebe a čas od času navštěvuje svý rodiče v minulosti, což by zase kompletně změnilo časovou linii po vzoru Flashpointu a všechno by bylo jinak, nicméně taková Khione mě jakože fakt zklamala.. místo superhrdinky se z ní vyklubalo ezoterické cosi, pak bum a najednou je zpátky Caitlin. Prostě wtf. Z nostalgie a za první 3 série hodím 3 hvězdy, ale to finále se fakt nepovedlo. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda je čisté zklamání. Nejprve jsem ji hodnotil dvěma hvězdami, s odstupem času uznávám, že jsem byl přísný. Vrací se nám někteří hlavní záporáci - Savitar, Goodspeed, Reverse Flash a Zoom. Na jejich návrat jsem se opravdu těšil. Bohužel je každý z těchto záporáku poražen příliš snadno, a to jedním členem teamu Flash. Souboj Godspeeda s Cecile je vyloženě výsměch. Jak může být speedster poražen telekinezí? Rovněž mě štve, že Barry vůbec nebojoval ve finále celého seriálu se svým nemesis Reverse Flashem, který byl poražen Allegrou. Zoom mě také zklamal, jeho CGI jeho skoku je hrozné. Je poražen Khione, která po něm hodí jeho vlastní blesk. Proč ho Zoom nechytil, když ve druhé sérii s tím neměl problém? Design Cobalta Blue se mi opravdu líbil, způsob, jakým běžel, byl poměrně zlověstný. Na závěr je však poražen minutovou přesvědčovací řečí. Tady bych to i pochopil, Barry se snažil Eddieho přesvědčit na základě toho, že Speed Force a Negative Speed Force mohou koexistovat. Bohužel k přesvědčení stačily asi dvě věty, je to tím pádem velmi nepřesvědčivá scéna. Čili jsme finálního záporáka porazili za dvacet minut. Je to obrovská škoda, mělo mu být věnováno více času. Následuje porod Nory, návrat Caitlin, během něhož opravdu exceluje Grant Gustin jakožto herec. Potom vidíme Noru z budoucnosti držet sebe samu, což by mělo způsobit zničení časové linie. Ale tvůrcům je už asi vše jedno.  V jedné z posledních scén Joe požádá Cecile o ruku, což se mi vůbec nelíbí, tento seriál přece není jen o Cecile. Poslední scéna je fajn, Barry předává rychlost dalším třem lidem, bohužel už o nich více neuslyšíme. Minimálně ne v tomto seriálu. 60% ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z úcty k Flashovi dávam 3* ale inak je to finále naozaj veľké špatné. Napriek tomu som sa na konci usmieval a Flash bude chýbať. Aj keď som už strašne rád, že je koniec lebo to bola hrôza. Finále po 9 rokoch, no čo si budeme, epickosť nikde a najväčší lákač vybavený za 10 minút ach jaj, obšírnejšie v komentári pre celú sériu. ()

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neodpustím si, aby som sa rozlúčil s Flashom inak ako s 5 hviezdičkami, nech už kvalita finále či série ako takej bola, alebo je, akákoľvek. Veľa veci ma hnevá, veľa vecí mi vadí, ale za veľa vecí som aj vďačný. Bolo to zvláštnych deväť sezón, ktoré mali svoje vzostupy aj pády, ale tie najobľúbenejšie postavy zostávali. Grant Gustin je pre mňa perfektná voľba na Barryho a budem rád ak ho ešte niekedy uvidím v nejakej zaujímavej role. Mrzí ma, že seriál po prvých dvoch vynikajúcich sériách nedokázal nadviazať na ich kvalitu aj v nasledujúcich sériách, ale tak už to niekedy býva. Teraz som už zvedavý na to, čo si pre nás prichystá James Gunn a či už uvidíme Flasha v seriálovej, alebo filmovej podobe, snáď to bude stáť zato. Hádam len bez Ezru MIllera, ale to je už úvaha na inokedy. Ďakujem Grant za stvárnenie Barryho, bol si super. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama