Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Flash a Jesse čelí metalidem Sam Scudder / Mirror Master a jeho přítelkyni Rosalind Dillon / Top. On umí procházet skleněnými objekty a ona kohokoliv ovládne a kompletně oběť ochromí. Při pokusu o to je zastavit skončí Flash uvězněný ve skle. Harrison Wells se hodlá vrátit na Zemi-2. Tak spolu se Ciscem a Cailtin vybírají, kterého Wellse přijmou jako náhradu do jejich týmu. (Varan)

(více)

Recenze (4)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec tedy ještě 80%, ovšem prokletí 3.sérií na CW začíná. Ok, chápu, že tvůrci v seriálu chtějí vztahové propletence, ale tentokrát tim zabili celej díl. Jesse chce toho parchanta Wallyho, Iris zase nasraná, že se Barry nedokáže muchlovat před jejich otcem. Už jsem myslel, že v CW trošku dospěli, resp publikum pro které to natáčí, ale zjevně nikoli. A Mirror Master? Jo je těžký odůvodnit, co ti nově objevení záporáci ty tři roky dělali, když se nijak neprojevovali. Můžou přijít z jiného města nebo to i trošku řeší Flashpoint Paradox, že v téhle realitě už se s Flashem znají, jen to nevíme...ale že byl tři roky uvězněn v zrcadle? to mě poser :D Celkově to špatné úplně není, jen jsem se zaměřil na ty momenty bijící do očí a uší. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď se zas vymění Wells za Wellse, skáče se od nikud k ničemu, ještě chvíli a bude to nekoukatelná kravinka, co se motá ve stále se opakujícím kruhu, protože Flash je kruh a kruh je pořád dokola... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama