Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Flash a Jesse čelí metalidem Sam Scudder / Mirror Master a jeho přítelkyni Rosalind Dillon / Top. On umí procházet skleněnými objekty a ona kohokoliv ovládne a kompletně oběť ochromí. Při pokusu o to je zastavit skončí Flash uvězněný ve skle. Harrison Wells se hodlá vrátit na Zemi-2. Tak spolu se Ciscem a Cailtin vybírají, kterého Wellse přijmou jako náhradu do jejich týmu. (Varan)

(více)

Recenze (4)

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď se zas vymění Wells za Wellse, skáče se od nikud k ničemu, ještě chvíli a bude to nekoukatelná kravinka, co se motá ve stále se opakujícím kruhu, protože Flash je kruh a kruh je pořád dokola... ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec tedy ještě 80%, ovšem prokletí 3.sérií na CW začíná. Ok, chápu, že tvůrci v seriálu chtějí vztahové propletence, ale tentokrát tim zabili celej díl. Jesse chce toho parchanta Wallyho, Iris zase nasraná, že se Barry nedokáže muchlovat před jejich otcem. Už jsem myslel, že v CW trošku dospěli, resp publikum pro které to natáčí, ale zjevně nikoli. A Mirror Master? Jo je těžký odůvodnit, co ti nově objevení záporáci ty tři roky dělali, když se nijak neprojevovali. Můžou přijít z jiného města nebo to i trošku řeší Flashpoint Paradox, že v téhle realitě už se s Flashem znají, jen to nevíme...ale že byl tři roky uvězněn v zrcadle? to mě poser :D Celkově to špatné úplně není, jen jsem se zaměřil na ty momenty bijící do očí a uší. ()

Reklama

Reklama