Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad, který má koule. Nekorektní skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí. Pečený sněhulák je původní skečová show plná nekorektního humoru, jejíž silnou devizou je sehraná parta talentovaných herců. Právě díky jejich společným improvizacím a správnému „jiskření" vzniká osobitá zábava, která nabízí svébytný pohled na život i situace kolem nás, které jsou i nám často povědomé.
Osou každého dílu Pečeného sněhuláka je fiktivní reportáž, která si pomocí mystifikace dělá legraci z nejrůznějších věcí kolem nás. Mezi „reportážními vstupy z terénu" se pak střídají jednotlivé skeče. Jejich témata jsou nadčasová, od satiry na současnou společnost a vyhraněné charaktery lidí, se kterými se občas v životě setkáváme, až po ryze absurdní situace.
Ambicí pořadu je navázat na tradice populárních zahraničních vzorů, jakými jsou např. Monty Pythoni, série Malá Velká Británie, Big Train a další. (Česká televize)

(více)

Recenze (241)

kiros179 

všechny recenze uživatele

Jestli tyto myslí Kohák vážně, tak ať jde ze sebe raději dělat trotla do reklam a všem bude lépe. Obvykle nedávám hodnocení po prvním díle, ale toto je opravdu ten případ, když nemám na výběr. Nejsmutnější na tom je, jaký obraz nám dává samotná Česká Televize, jestli tam nejsou schopni takovou sračku vyhodit prvním oknem a ještě na to staví svůj podzimním program včetně propagace. Trapnost - nuda - bezmyšlenkovist - hlavně abychom nikoho neurazili to je přesně to poslední co od takového pořadu chcete. 5% ()

Fíma 

všechny recenze uživatele

Možná trochu nadhodnocuji, ale jen proto, abych trochu vykompenzoval to, že tu většina lidí silně podhodnocuje. Chvílemi trapný, chvílemi absurdní, ztřeštěný a občas i vtipný humor. Když je nálada, dá se na to bez potíží dívat a třeba se i bavit. A některé skeče mě vážně dostaly, i když se k nim člověk musí dostat přes haldu hlušiny, ale to je skoro všude. ()

Reklama

gombarix odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám chuť sledovat nějaké další díly, abych si třeba vylepšil názor. Zdaleka nejvtipnější je tadyta oficiální anotace. A představa, že si tohle ČT představuje jako nástupce České sody. EDIT: přes 3 tygry si mě kousek tohoto epesního díla zase našel (jakýsi výběr z Kozuba), a byť vydržet se to dalo, odpad ponechám. Snaha napodobovat Pythony apod. je evidentní a místy až bezostyšná, ale je to snaha trapná, ukoptěná, přinejlepším snesitelná, a každopádně žádnou přidanou hodnotu nepřinášející. Zbytečná záležitost, což nejvíc vyhřezne pokud člověk zrovna náhodou MPFC zase sjíždí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Skečová show ostrovního střihu je specifické odvětví nemající v naší "buřt kotlině" žádných tradic a proto ze strany jeho tvůrců jde o jakousi školu za pochodu. Jasný je to horská dráha, ale ať hodí kamenem, kdo spadl z nebe již jako učený. Minimálně poklepání po ramenou za odvahu a to ne jenom pánům Štabňákovy, Mrazíkovy, Kohákovy, Kalužovy, Skórkovy a dalším, ale také České Televizi. Já osobně bych se dalším dílům nebránil........uvidíme jak se k tomu postaví veřejnoprávní médium. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a nevěřila vlastním očím - uším. Dělat si legraci z nevidomých nebo z psychicky nemocných chce notnou dávku cynismu. Ale servírovat to (hlavně mladým) lidem jako normální, jako trend, jako legraci, je hnus všech hnusů. Další část se věnovala po tisící lánskému projevu prezidenta republiky, po tisící prezidenta urážela. Bývalý komunista, dnes generální ředitel ČT přejal praktiky bolševické televize velmi dobře. Komunisté byli taky agresivní, manipulovali, překrucovali fakta, vysílali lži a propagandu. Také dělali z diváků idioty. Ale nikdy nebyli vulgární a nikdy nehanobili symboly československého státu. Podobná nenávist a hysterie v médiích probíhala naposledy v 50. letech, v době politických procesů a poprav (Slánský, Horáková a další). A já se ptám - proč mám nejhorší komunistické praktiky na Kavčích horách platit? Proč mám platit propagandu, manipulaci, lži a stupiditu? Proč mám platit ponižování nemocných lidí? Proč mám podporovat vymývání mozků, nenávist a bolševické způsoby současné "veřejnoprávní" televize? ()

Galerie (5)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno