Reklama

Reklama

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

  • Česko Snoopy a Charlie Brown ve filmu (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (75)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

PIXAR SE VYBLIL NA STŘÍBRNÉ PLÁTNO... PAK SE POSRAL A PAK TY SRA*KY ROZMAZAL A UDĚLAL Z NICH ANIMACE KTERÝM VDECHNUL ŽIVOT! HNUS!!! Je mi uplně u řitě že je v tom pár vtipných gegů a cáklej pes si zde plní své ještě cáklejiší sny.... raději koukat na dva souložící sněhuláky než na tenhle infantilní blivajzzzzzzz.... Někdo namaloval na nafukovací baléonek chcicht a uděl z toho seriál? Seriál možná, ale film? O_O ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $99miliónovTržby USA $130,114,965Tržby Celosvetovo $245,661,595Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ príjemný počin, ponúkajúci pohodovú ležérnu zábavu, trefné zádumčivé gagy, plusom dobrá animácia /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Film pro děti? To jako myslíte vážně? Má vůbec někdo z vás děti? Nebo jen koš plný použitých kapesníků? Děti musíte zaujmout, bavit a pobavit. Moje dvě děti, kluk skoro 4, holka skoro 2, nevydržely ani 10 minut. Já odpadl po necelých 20. Je to naprosto hloupé, zdlouhavé, hloupě ukecané, nudné a hloupé. Vím, že hloupé je tam dvakrát, ale považoval jsem to za natolik zásadní, že jsem to uvedl dvakrát úmyslně. Snoopyho jsem potkal naposledy v 9 letech v komiksu Tom a Jerry. A to je 25 let. Tehdy mi tam nijak extra nevadil, ale pamatuji se, že i tehdy mi to přišlo nudné a jen jako vycpávka mezi lepšími příběhy. V tomto filmu jsem nějak hledal něco, nějaký důvod, proč to dokoukat. No, po 20 minutách mi došlo, že můj čas je natolik drahý, že jsem to vzdal. A nelituji toho. Doufám, že už Snoopyho potkám maximálně na stránkách novin. Ty totiž naštěstí nekupuju. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Luxusná záležitosť pre najmenších v čarokrásnej opojnej atmosfére so štipkou záverečného dojatia. Pri dospelých vyťažia viac iné animované skvosty. Snoopy a spol. po cca pol hodinke už neprekvapia a idú si konštantne do cieľa ako dohárajúce srdce na prístrojoch. V žiadnom prípade neurazia či nesklamú, ale rýchlo vystrieľajú náboje z bonboniéry Forresta Gumpa. Viac koruniek z rozpočtu asi zhltol marketing ako sivá hmota scenáristov. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová animovaná podívaná. Moje první filmové setkání s Charlie Brownem a jeho věrným psím kamarádem Snoopym, jenž dopadlo víc než zdařile. Docela mě překvapil. I když je snímek určen především menšímu divákovi, tak si u něj velmi dobře pobaví a odpočine i dospělé publikum. Sází na prostý příběh a jednoduchý humor s roztomilými postavičkami, které musejí zaručeně potěšit a rozveselit. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • Když jde Linus k tabuli losovat, jsou v záběru na třídu za ním obsazeny všechny lavice. Jedna z nich by však být měla volná, jinak by Linus neměl kde sedět. (hansel97)
  • Poté, co se Charlie Brown stane populárním se děti perou o jeho pozornost. Shermy ho chytne za ruku a vykřikne: "Já ho viděl první!" Jedná se o odkaz na první číslo komiksu "Peanuts", kde je Shermy opravdu první postavou, která kdy Charlieho Browna potkala. (hansel97)

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama