Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marvel Studios: Assembling a Universe je dokument zo zákulisia Marvel Universe, v ktorom nám tvorcovia ukážu, ako sa začal budovať svet komiksových hrdinov zo série Avengers, či seriál Agents of S.H.I.E.L.D. (od r. 2013). (Shakers)

Recenze (31)

Marys 

všechny recenze uživatele

Očakával som, že to bude o Marvele vo všeobecnosti, aby som mohol porovnať Secret Origin: The Story of DC Comics. Celý dokument sa ale točí okolo Marvel Studios filmov od The Incredible Hulk po Thor: The Dark World so všetkými možnými spin-offmi a plánmi do budúcna. Na jednu stranu som zistil, že sú jednotlivé filmy oveľa viac prepletené, než som si myslel, na druhú je to ale jeden obrovský spojler a u snímkov, ktoré som vôbec, príp. ešte nevidel, mi toto prekážalo. Jednak mi chýbal kontext a druhak mi to prezradilo to, čo som nechcel mať prezradené. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Povídání o propojení filmů, filmečků a seriálu. Pro mě vesměs nic nového. Nejzajímavější jsou poslední 4 minuty, kde jsou ukázky z Guardians of Galaxy, Avengers 2 a Ant-Mana. I tam neukázali nic nového kromě scény Hulk vs Hulkbuster (už se těším). Pro neznalce určitě velmi zajímavé a pomůže jim to trochu sledovat propojení mezi tím vším. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

No, nic moc objevného, ale fandu to potěší. Po informační stránce tam novinek je fakt strašně málo, ale nicméně mě to bavilo. Plány Marvelu jsou velkolepé, jak všichni víme, ale kdyby Iron Man nevyšel, kdoví, jak by ten dnešní svět vypadal. Z herců bylo poznat, jak jsou nadšení, že jsou součástí něčeho tak úžasného, hlavně u S.L.Jacksona a Clarka "I am glue" Gregga. Ukázky z toho, co už všichni známe byly fajn, ale něco krapet novějšího, by bodlo víc. Jinak ale zábavný dokument, který dokazuje, že ani filmový Marvel jen tak nezmizí a taky dokazuje, že není dokument jako dokument, ale že zrovna tenhle je jen tak pro radost každého geeka (a ti, co tam hrajou, geeky jsou...:D). 85%. Ještě dodatek: Ta neuvěřitelná propojenost mezi tím vším, dokonce i se Strážci Galaxie, mě nikdy nepřestane fascinovat, naopak je čím dál úžasnější. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že Marvel dokázal něco nevídaného, něco, co tu ještě nebylo, DC jim může jen tiše závidět. Marvel si vytvořilo svoje vlastní filmové studio a přineslo do světa propojený svět filmů promyšlených do posledního detailu tak, aby byly všechny filmy propojené. Marvel má můj obrovský obdiv, protože vymyslet svět filmů na 15 let dopředu, tak aby vše bylo propojené dávalo smysl, není jednoduché a do toho ještě seriály a tak odvážné projekty jako Inhumans a Guardians of the Galaxy a ejhle, ono to funguje...třetí fáze končí 2019, ani nepohybuji o tom že, by to Marvel zabalil, ti jen tak neskončí.....DC, měl by ses snažit. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dobrý! Něco podobnýho už jsem sice viděl, ale i tohle mi dokrasluje, jak jsou marvelácké filmové záměry promyšlené, ukazuje souvislosti a i pár spojení, která mi unikla. Jen bacha – obsahuje spoilery z Marvelovek do března 2014 + poodhaluje něco z Winter Soldier, Guardians of Galaxy a naznačuje o Age of Ultron. ()

Reklama

Reklama