Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)

(více)

Videa (37)

Trailer 4

Recenze (262)

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Jako druhé pokračování by to bylo perfektní. Jako první film je i tento plný emocí, asfaltových, kamenných i písečných dráh, příjemného humoru, rychlých vozů i starších veteránů a příběhem rovný realitě. Jde o zralejší pokračování co se opravdu povedlo. Až na změnu dabingu u určitých postav. 90% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Už první Auta byla výkyvem ve smyslu logické jámy (čtveřice vysokooktanových frajírků) přes nevyplněný potenciál postav až po disneyovsky archaicky okatý závěr a břímě remaku Doktora Hollywooda. A zřejmě touhy prodat ten potenciál přes hračky i počítačové hry. Dvojka měla neskutečně sympatický námět, který skončil mišmašem pro nikoho. A bez emocí. A teď se Auta vrátila v době, kdy Pixar vytřískává ze své zašlé slávy. Ale vzhledem k tomu, jakými trendy se v těch sequelech Pixar řídí, nakonec poselství šroubuje docela se ctí a ne násilně jako v Dory nebo druhých Úžasňácích. Navíc velmi potěšilo rozšíření světa, který jednička nastavila. 3,5* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sestupna tendence Aut pokracuje, ale furt to neni vylozene prusvih. Pribeh je samozrejme stokrat omletej a predvidatelnej, ale zase musim tvurce pochvalit, ze se nesnazi o nejaky infantilni vtipky za kazdou cenu a obcas to hraje i na vaznejsi notu. Dej ale odsejpa vetsinou relativne svizne, zavody jsou fajn a i kdyz tu je par hluchejch mist, vylozene jsem se nenudil. Jako rozlucka v pohode, ale dalsi dil uz radeji ne. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Rocky 3 napumpovanej benzínem aneb je to sice zajímavej film o comebacku, ale je to "jen další film o comebacku". Dvojka jako by nikdy nevznika, VÍC ZÁVODĚNÍ NEŽ V JEDNIČCE A DVOJCE DOHROMADY. Ale taky dost repetitivních replik o srdci závodníka, rychlosti a generační výměně. Místy to nudí, místy to otravuje. Všehovšuy je to ale zajímavej film a Pixar zase jednou ukázal, že kvalitě jejich serverů se vyrovná maximálně NASA. Tomu říkám vizuální pošušňání. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hledáš tu svý ztracený koně?" Blesk McQueen zestárl, zmoudřel a zpomalil. Jaká to tragédie. Nicméně ladění pístů v písku, na simulátoru, po tmě v lese či při demoličním derby v Hromové díře mě celkem bavilo. A taky mě tradičně bavily všechny ty auto narážky, "krásný" Burák, maskovaný Čeněk Urvalfiltr a samozřejmě komentování Luboše Plecháčka s Karolem Kolákem. Vlastně na tom není nic vyloženě špatného, jen už je to celé takové oválně klišovité. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu se objevily nové postavy ztvárněné dalšími auty. Smokey, učitel a trenér starého doktora Hudsona je ztvárněn Hudsonem Pickup z roku 1946. Bývalá závodnice Piston Cupu Louise Nas je ztvárněna Nashem Ambassador z roku 1949. Natalie Certain, pracovnice Racing Sport Network je zase moderní Tesla Model S. Zlý školní autobus Miss Fritter na demoliční derby je zase ztvárněn modelem International Harvester Loadstar z roku 1967 (Martin_Happy)
  • Po titulkách nasleduje ešte krátka scénka. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. června 2017 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Reklama

Reklama