Reklama

Reklama

Kapitán Bombarďák ve filmu

  • USA Captain Underpants: The First Epic Movie (více)
Trailer 1

Tralala! Společnost DreamWorks Animation uvádí komedii o nejšílenějším hrdinovi roku. George a Harold jsou čtvrťáci, kteří nadevše milují vymýšlení zlomyslných žertů. Jednoho dne omylem zhypnotizují ředitele školy, který od té chvíle věří, že je postavou z jejich komiksu, zabedněným Kapitánem Bombarďákem. Pak se ale z nového učitele vyklube zneuznaný vědec, jenž je odhodlaný zbavit svět smíchu, a George, Harold a Kapitán Bombarďák musí spojit své síly, aby jeho zlotřilé plány zastavili! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (46)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu nič extra. Na tú druhú Tra- la- laaaaa! Neviem. Nejako sa mi to dostalo pod kožu. Posledných 20 minút je epických. Zvyšok znesiteľný, farebný a aj napriek tomu, že to nie je humor pre dospelých, je to pomerne funkčné a vtipné. Myslím si, že časom sa bude môj pozitívny dojem len prehlbovať. A keďže mám malého brata, s veľkou radosťou si to s ním pozriem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ok, po roce vyhýbání se tomu ze strachu, že to celé bude stát jen na fekálním humoru to mám za sebou a vůbec netuším, co za pocity z toho mám. Je to šílenost, ve které se geniálně vtipné scény střídají s těmi totálně trapnými, přičemž úplně stejně to je i s nemalým počtem nápadů. Je to cílené především na děti, ale stejně se v tom najde i nejedna skvělá hláška nebo odkaz pro staršího diváka. Je to bláznivé ve stylu Spongeboba, ale v jakémsi mixu s humorem z Titeufa a přitom to není ani jedno z toho, ani to není pořádné mix obojího, je to prostě své. Když to hodně přeženu, je to Troma pro nejmenší a ani to není pořádný výraz. A přitom to má nějakou (ačkoli tu nejočekávanější, ale i to se počítá) myšlenku, na svůj žánr dobře napsaný scénář a i přes nemalou účast fekálního humoru to tady je v míře, že mi zas tolik nevadil a nějakou inteligenci to taky má (ale nečekejte nic extra, jen to, že ten svět ve kterém se to odehrává nějak funguje). A postavy tu jsou povětšinou sympatické. Vůbec ale nevím, jestli se mi to líbilo nebo nelíbilo, průměr to taky rozhodně není, stejně tak ani nevím, jestli bych si to někdy pustil znova, protože v pár místech jsem měl pocit, že se hanbou propadnu do země a v jiných jsem se zase skvěle bavil a byl napnutý tím šíleným dějem. Já nevím, prostě lepší tři, když tak to časem přepíšu. Určitě to ale dopadlo líp, než jsem očekával a vlastně to byl celkem příjemný animák. 3* ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Tra La Laaaaaaaaaaa! Koľko "A" sa vlastne nachádza v "Tra La Laaaaaaaaaaa?" To je len jeden z mála gagov v tomto filme, na ktoro som sa pobavil a okrem toho si asi skutočne budem dnes celý deň spievať "Tra la laaaaa." Ale okej,už dosť spevania a povedzme si o filme niečo viac. V prvom rade je treba pochváliť vynikajúci humor obohatený o absolútne trefné a šialené animácie, ktoré dotvárajú atmosféru filmu. V mojich očiach to funguje skvele a neustále som sa bavil. Hlavní hrdinovia sú vynikajúci a samotný "Captain Underpants" je podľa mňa komediálna špica. Neustále som sa na ňom rehotal a nemohol som prestať. Napriek tomu, že je to viac-menej detinské, no z nejakého dôvodu som sa na tom náramne bavil. Miestami sa síce do filmu chce dostať aj trošku serióznej drámy, no väčšinou sú to scénky, ktoré moc pozerať nechceme, a sú najnudnešie. No dávajú potom filmu trošku viac aj nejakú tú pointu a viem ho brať viac vážne. Ale hlavne je film tak neskutočne šialený že smiech je to, čo mu najviac treba. Originálny dabing e vynikajúci a dokonca si myslím, že možno do tejto sféry by mal viac Ed Helms zablúdiť, lebo ako herec je maximálne trápny a často nevie predať nič zo svojej postavy, no v tomto filme je to pravý opak. Je skvelý ako "Captain Underpants." V hranej verzii by to ale podľa mňa nefungovalo. Toto je jedine funkčné ako animované. Ja si myslím, že ak máte radi animované komédie, tak tento film oceníte. Je veľmi dobrý. Hodnotenie: A- ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dva malí uličníci, nejlepší kamarádi, vnímají školní instituci jako otupující biflovací vězení, které prosvětlují jenom jejich lumpárny, do ruda vytáčející tyranského ředitele, zároveň jimi vymyšleného/zhypnotizovaného superhrdinu - Kapitána Bombarďáka. Asi mě ta ohromná spousta vtípků, narážek, odkazů, vizuálních vychytávek, zběsilostí a karikovaných postaviček, v kombinaci s maximálně přestřeleným příběhem - okázale uvědoměle, ale o to obyčejněji - parodujícím komiksové archetypy, přehltila. Avšak dětinská "cartoonová" groteska mě hlavně míjela svým záchodovým humorem. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Představa filmu, kde hlavní hrdina je pouze v trenýrkách, působí hodně bizarně, ale kupodivu to tu vážně funguje. Samozřejmě cílová skupina budou očividně nejmenší školáci, ovšem scénářem a zpracováním se dostává mnohem výš než třeba takový SpongeBob, Scooby-Doo či Hromkočky. I když dospělí občas budou koukat, jaké pitomosti se tu objevují, nelze pochybovat o tom, že se občas také oni zasmějí (viz. víkendová soutěž vynálezů). Sečteno-podtrženo, celkově snímek není zdaleka taková blbost, jak na první pohled vypadá. Nicméně má svou cílovku, která zde na ČSFD nejspíš účet ještě ani mít nemůže. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Posledný film od DreamWorks Animation, ktorý bude distribuovaný 20th Century Fox. Už toho nasledujúceho, Ako si vycvičiť draka 3 (2019), sa ujme Universal Pictures, ktorá po novom vlastní DreamWorks štúdio. (LuiCJ)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama