Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Strašlivá sračka. Něco tak trapného, plného klišé, debilních mouder (nejspíše z hlav pomatených scénáristů) a odporných herců jsem již dlouho neviděl. Připomnělo mi to pana Viewegha, který ví o ženách nejspíš úplné hovno. Dokoukal jsem to vyloženě z donucení a jsem rád, že v dosahu nebyla žiletka nebo otevřené okno. Film vykresluje tragický život hlavní hrdinky, Táni Vilhelmové s tuctovým xichtem, která neví co si počít s tím, že na ni každý chlapec sere a ona jim to statečně oplácí svou neoblomnou a nedobytnou povahou slepice. Trojku nerozlučných krasavic doplňuje blonďatý ledoborec třídy Tajmyr; nechutně otylá obluda se sebevědomím velikosti věží Petronas, u které se scénáristé snaží vnutit divákům pocit, že je děsně žádoucí rebelka, ačkoliv se z té představy většině spíš zvedne kufr. Zachraňuje to viditelně stárnoucí Leslie, hrající chvílemi celkem sympatickou těhuli, která toho ale do vínku také mnoho nepobrala. To vše doplněno houfem retardovaných nadsamců, kteří se mohou přetrhnout, aby přepůlili hlavní frigidu. Scéna s počítáním piv je zřejmě to nejubožejší, co jsem kdy viděl. Hrůzostrašné. Pánové, ruce pryč! Ženy, neberte si z toho příklad a neomlouvejte si tím vlastní neschopnost nabalit frajera, pak totiž nebude jiná možnost, než zůstat skutečně a doživotně singl! 15% ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Také se mohli scénáristé víc snažit když chtějí natočit film jako odraz života osamocených jedinců,ale proboha koho napadlo svěřit roli Dakotě Johnson,která je tak neohrabaná a nepřitažlivá že vždycky totálně pohřbí všechen komediální děj filmu.Nejvíce jisker dokázala vykřesat blonďatá tlusťoška s rebelským jménem Rebel Wilson která měla spoustu nápadů jak proplout každou párty se zážitkem,ale bez vlastní újmy.JAK PŘEŽÍT SINGLE mi trochu připomíná větu z pořadu Tele Tele:JAK BUDE ZÍTRA?Žilková měla vždycky odpověď,ale na to jak přežít single nikdo odpovědět nedokáže."Singláči" jedou na vlně odmítání závazků a než se rozkoukají už se dívají na to co nečekali podle přísloví:"Odříkaného chleba největší krajíc" a když to občas vypadá že jim stačí prázdná postel tak to dopadá jako ve filmu HLAVNĚ NEZÁVAZNĚ a protože člověk není stroj tak jde vždycky o víc.Tak si říkám že nezadaných lidí je strašně moc a zaměstnanci firem by jistě ocenili nějaké seznamovací večírky které by sponzoroval jejich zaměstnavatel a kde by nezakopávali jen o své "provařené" kolegy a šéfy,ale seznámili by se i s tím koho nikdy nepotkali,prostě osobní přitažlivost bez viditelného krytu kterými se hemží online seznamky.Firmy by měly pochopit že stravenky nebo vitamínové balíčky nerozjasní tváře tak jako nový vztah.Často od komentáře k filmu sklouznu ke komentáři života.Napsal jsem často?Myslel jsem vždycky. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,EXISTUJE SPRÁVNÝ ZPŮSOB, JAK BÝT SINGLE... /// Filmová škola pro nezadaný ženy (slečny). Jejich chování odpovídá chlapskejm (klučičím) požadavkům, jen vobčas mluvěj jako kikiny. Rebel Wilson má překvapivě solidní porci hlodů a je taková přirozená (chová se jako kráva?). Postupně z toho vylejzá hafo mouder (lepší bejt sám, než smutně zamilovanej, hledání „kouzla“ (ty vyhul Harry Pottere!) prej není prdel…), ale nejdůležitější je, že každej (každá?) by měla zůstat sám sebou. Do toho hraje (asi) padnoucí soundtrack a já přemejšlím, jestli se nakonec nemám naučit bejt single. Vono totiž nezáleží na statistice. Důležitá je … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2008 napsala Liz Tuccillo, neznám. 2.) Jsem sama (a pod sukní ukrejvám Gandalfa). 3. Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

31 hodin od projekce si vybavuju jen to, že jsem na konci filmu měl dojem, že nikdo nevěděl, jakej ten film má bejt - jestli to má bejt romantický, nebo jestli to má bejt komedie, nebo jestli to má bejt typická přeslazená romcom pro holky okolo třicítky s pointou, že láska existuje; nebo jestli to náhodou nemá bejt povídkový filozofický blábol o tom, že holky si vystačej i bez chlapa, nebo že na pravou lásku není nikdy pozdě, nebo že i sexistický machos se dokážou změnit, byť jim ta holka, která je změní, uteče s totálně nepadnoucím tydýtem beze špetky chlapství; nebo jestli to náhodou nebyl jen totální vymaštěněj blábol s ukrutně blbě přepisovaným scénářem, z nějž jen čiší, že i trojice autorů neměla páru, jak se k předloze postavit tak, aby to dohromady fakticky zafungovalo. Zahraný je to podle mě totiž místama skvěl (hlavně v pánským podání) a místama blbě (hlavně v dámským podání), a má to pár vtipných a dobrých nápadů, ale ve výsledku to prostě k 50% stahuje fakt, že scénář neví, jak vyprávět. A to je celkem hloupý, že ano. Jestli to nechtělo ubrat a zaměřit se třeba spíš na jednu pointu a zbylé tři dát tak nějakej jakoby bokem, protože ve výsledku ty čtyři závěrečné pointy jdou VŠECHNY bokem, a film absolutně nijak nevyznívá. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie, která nenabídne nic originálního. Párkrát jsem se zasmála, ale spíše převažovala nuda, děj je docela předvídatelný, i když mě celkem překvapil konec příběhu s Dakotou Johnson. Rada jak přežít single podle tohoto filmu je nezávazný sex, neustále být opilá a prostě si užívat. Stačí vidět jednou za rok. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama