Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Punisherovo tažení pokračuje, stejně jako narůstá počet mrtvol v Hell's Kitchen. Murdock se snaží dokončit, co obžaloba začala. (Netflix)

Recenze (9)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu, ale jistě se blížíme do finále a já se už teď velmi těším, jak tvůrci zakončí 2. sérii. Každopádně, k epizodě, ta samotná je velice dobrá. Celý díl si bez debat krade Punisher, který je stále skvělý, dostáváme opět trochu osobnější linku a jsem zvědav, co předvede v samotném finále. Minimálně v tomto díle je Frankův rozhovor s Karen v kavárně, který je velice příjemný, a ihned po něm následuje skvělá brutální a krvavá akce v klasickém Punisherovském stylu. Hodně se mi taky líbí, že postava Claire dostává konečně nějaký rozměr. Doteď to byl v podstatě takový nepodstatný sidekick, který jenom zašíval Mattovi rány, ale zde dostává vlastní osobní linku a to je dost fajn. Taky na Matta se zde opět valí dilema, které zažívá celou sérii, a to, jestli je správné zabíjet zločince. A já si myslím, že v seriálu brzy nastane moment, kdy Matt sám bude muset někoho zabít. A na to se velmi těším. Abych jen nechválil, úplně mě neoslovila linka s falešným Blacksmithem, která mi přišla jako čistá vycpávková vata na natažení času seriálu. Mohli jsme to úplně přeskočit a řešit rovnou skutečného Blacksmitha, který se na druhou stranu velmi pěkně buduje, stejně jako napětí kolem něj. Hodnocení: 80% ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj Punisher má svoje silné stránky, pokiaľ sa zrovna nehodí o sem s tým že mu Red vôbec nerozumie. Scéna v kaviarni top, kamoši idú každý iným smerom, ale vyzerá že ich cesty zavedú postupne k rovnakému záveru, len sa tam dostane každý z inej strany. Francúz mal väčší potenciál, než aký dostal, škoda. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mírně uvolněné tempo s absencí Fiska. To ale není nic, co by vadilo, protože tvůrci mají v rukávu nespočet žolíků a jedním z nich je právě od začátku dominující Punisher. Ten je v této epizodě naprosto famózní a excelentní. Brutálně likviduje své nepřátele, ale přitom se přetavuje na stranu ochránce. Spřáhne se nakonec s Daredevilem? Za zmínku rozhodně stojí i nadále úřadující sexy, ale nemilosrdná Elektra, která si vyšlápla nejen na Stickovy kumpány, nýbrž vře touhou odstranit i jeho samotného. A jelikož se pomalu, ale jistě blížíme k závěru série, tohle začíná být zajímavé. Hodně zajímavé. Spousta otázek je zodpovězena, jenomže nemálo jich ještě na vysvětlení čeká. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)

Reklama

Reklama