Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2 (2016) (série)


Tma na konci tunelu (S02E12)

(epizoda)
  • USA The Dark at the End of the Tunnel

VOD (1)

Obsahy(1)

Daredevil zachraňuje svého starého přítele a přechází do podsvětí. Karen sleduje nebezpečnou stopu. Právní kancelář Nelson & Murdock asi dokončila svou poslední kapitolu. (Netflix)

Recenze (11)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malá Elektra je choreograficky lepší než velká Elektra, což je vpravdě impozantní. Celá story kolem mystické The Hand je jaksi mimo kontury reálného světa Daredevila, takže je dobré to brát patřičně s rezervou. Cnacy Brown ovšem nikdy nezklame a opět situace kolem Punishera je mnohem zajímavější. ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho se povídalo o jménu, které stojí za Frankovou bolestí a utrpením, ovšem dosud se nevědělo, kdo opravdu tím tajemným Blacksmithem je. A tohle, vážení, tohle bylo obrovské překvapení. Akce opět byla k vidění spousta a jako příjemné odreagování působily vzpomínky do Elektřiny minulosti. Opravdu příjemné bylo, dozvědět se o ní více důležitých informací. I ona sama překvapila, když se rozhodla kráčet jinou cestou, než tou aby opět vraždila a mstila se. Závěrečná epizoda ještě bude mít co ukázat. Lákadlo je to opravdu veliké. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předfinálová epizoda druhé řady má dle mého názoru strašné množství menších chyb, i tak jsem si jí ale velice užil a bavila mne. Začněme asi tím největším zvratem, kterého jsme se v sérii dočkali, a to odhalení Blacksmithovi skutečné identity. A kdybych to měl shrnout, samotné to odhalení je podle mě strašně dobře udělané, je to celé takové napínavé a dost nečekané. Sice se mi moc nelíbilo, že na to, kdo je Blacksmith, Karen přišla úplnou náhodou a bylo to celé takové dost zvláštní, ale samotné odhalení, za mě dost super. Sice úplně nejsem fanoušek toho, kdo je skutečně Blacksmith, hlavně kvůli tomu, že ta postava nebyla v sérii dostatečně prokreslená na to, aby to bylo skutečné překvápko a nějaký veliký šokující zvrat, ale jak říkám, podle mě to stačilo. S čím už ale mám dost velký problém je to, jak se s Blacksmithem po odhalení pracuje. Jelikož mě přijde, že tvůrci docela promrhali jeho potenciál. Na to, že se jedná o osobu dost blízkou Frankovi, samotný Frank s ním po odhalení nemá prakticky žádnou interakci, není vůbec překvapený, že se jedná o tohoto člověka a nic mu nevyčítá. Frank akorát prostě přijde, řekne mu asi 2 věty a zastřelí ho. Podle mě by to chtělo trochu víc interakcí a dialogů, trochu víc emocí. Sakra, je to člověk, který Frankovi zabil rodinu a navíc to byl Frankův blízký. Fakt bych ocenil nějaké emoce. Protože mi přijde vtipné, že Frank měl lepší a zajímavější interakce s falešným Blacksmithem v minulém díle, než zde s tím skutečným. Prostě mi připadá, že tvůrci chtěli vytáhnout nějaký zajímavý zvrat na závěr série, ale dále s ním vůbec nepracovali. Alespoň dostáváme sakra epickou scénu, kdy Frank najde arsenál zbraní, a tahle scéna funguje velice dobře. Akorát jsem si u ní celou dobu říkal, že je zajímavé, že Frank čirou náhodou zastřelil Blacksmitha v té jediné chatce uprostřed lesa, kde Blacksmith skladoval zbraně :D Druhá příběhová linka s Mattem, Elektrou a Stickem není vůbec špatná, velice se mi líbí celý koncept toho, že nindžové Ruky umějí skrýt puls svého srdce a Matt tedy musí najít jiný způsob, jak je „vidět“, i když, buďme si upřímní, z logického hlediska to vůbec nedává smysl :D Každopádně, ten menší zvrat s Elektrou byl dost fajn, Matt tu měl poměrně příjemnou chemii a dynamiku s Foggym a Stickem a celá tahle linka byla fajn. Pořád nejsem fanoušek toho, že se do street level hrdinského přízemního seriálu tahá prastará organizace, nesmrtelní nindžové a celý ten lore kolem toho, ale budiž no. Už jsem si asi zvykl :D Jinak velice příjemná epizodka, která by mohla být lepší, kdyby trošku vymakala toho Blacksmitha. Hodnocení: 80% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama